A.SPIRE
  31 Ağustos 2022

Processes4Planet Ortaklığı’nın amacı Avrupa proses endüstrilerini 2050 yılına kadar AB düzeyinde döngüsellik ve genel iklim nötrlüğü elde edecek şekilde dönüştürmek, aynı zamanda küresel rekabet güçlerini artırmaktır. A.SPIRE, Processes4Planet Ortaklığını yöneten ve uygulayan sektörler arası birliktir.

Yenilikçi proses endüstrilerini temsil eden A.SPIRE, 20'den fazla ülkeden, çimento, seramik, kimya, mühendislik, mineraller ve cevherler, demir dışı metaller, kağıt, rafineri, çelik ve su sektörlerinde faaliyet gösteren 180’den fazla paydaşı bir araya getirmektedir.

A.SPIRE tarafından 8 Eylül Perşembe günü 10:30-11:15 (TSİ) arasında "A.SPIRE Added Value Webinar" düzenlenecektir. Bu web seminerine katılarak A.SPIRE birliği, Processes4Planet Ortaklığı, ortaklığın 2050 vizyonu ve Stratejik Araştırma ve İnovasyon Gündemi’nin ana bileşenleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca A.SPIRE topluluğuna katılmanın, kuruluşlar için sağlayabileceği fırsatlar, nasıl üye olunabileceği ve kuruluşların A.SPIRE faaliyetlerine aktif olarak nasıl katkıda bulunabileceği gibi konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen buraya tıklayınız.