ufuk news
  13 Haziran 2019

Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günleri, Avrupa Komisyonu'nun gelecekteki araştırma ve inovasyon alanını tartışmaya ve biçimlendirmeye yönelik paydaşları bir araya getireceği ilk etkinliktir. Etkinlikte Ufuk2020 Programının devamı olacak olan Ufuk Avrupa (Horizon Europe) Programına yönelik katılımcılara bilgi verilecektir. Etkinliğe katılım gösteren paydaşlar Ufuk Avrupa Programına getirilen yenilikler ile ilgili ön bilgi alma fırsatını elde edebilecektir. 24 – 26 Eylül 2019 tarihlerinde Brüksel’de gerçekleşecek etkinlikte Avrupa İnovasyon Konseyi (European Innovation Council), Ortaklıklar (partnerships) ve Misyonlara (Missions) yönelik bilgiler verilecektir. Etkinlik detaylı gündemine linkten ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe katılım göstererek ayrıca 2020 yılı sonuna kadar devam edecek Ufuk2020 Programına yönelik ağ kurma fırsatı elde edebilirsiniz. Etkinliğe sayfasından  kayıt olabilirsiniz.

Not: Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.