Gorsel
  07 Haziran 2023  - 07 Haziran 2023

7 Haziran 2023 Çarşamba günü Avrupa Bataryalar Ortaklığı (Batteries Europe) ikinci olağan Genel Kurul Toplantısı, Brüksel'de ve aynı zaman çevrimiçi katılımla gerçekleştirilecek hibrit bir oturumla gerçekleştirilecektir.

Oturumun ana başlığı “Avrupa Batarya Ekosistemi: Avrupa'da İnovasyon Rekabet Gücünü Ve Dayanıklılığı Nasıl Geliştirdi” olacaktır.

 

Etkinlik aşağıdaki amaçlarla düzenlenecektir:

1. Dinleyicilere batarya endüstrisi alanında AB düzenleyici çerçevesi ve stratejik öncelik politikaları hakkında bilgi vermek

2. Seçili AB üye ülkelerinden uzmanların katkıları sayesinde, ulusal düzeyde batarya endüstrisinin kurulmasında karşılaştığı zorluklar ve rekabet edebilirliği ve dayanıklılığı desteklemek için alınan önlemleri hakkında bilgi almak.

3. Endüstriyel girişimler, araştırma girişimleri ve ayrıca eğitim ve beceriler alanındaki girişimler özelinde AB Batarya Ekosisteminin rekabet edebilirlik ve esnekliğe ulaşmak için neler yaptığını göstermek

 

Etkinlik ücretsiz ve genel katılıma açık olup (Ortaklığa üyelik koşulu bulunmamaktadır); detaylı bilgi, oturum gündemi ve kayıt için lütfen üzerlerindeki bağlantılara tıklayınız.

 

Ayrıca; Etkinliğin ertesi günü, Avrupa Bataryalar Ortaklığı Üye Kuruluşlarının Çalışma Gruplarında yer alan uzmanları Brüksel'de yüz yüze görüşme fırsatı bulacaktır.