Banner
  06 Kasım 2022

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenecek olan Avrupa Yenilik Ekosistemlerinde (EIE) Yeni Fırsatlar temalı etkinlik 17 Kasım 2022 tarihinde Istanbul Renaissance Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleşecektir.  

Avrupa Yenilik Ekosistemleri fırsatlarının inceleneceği etkinlikte aşağıdaki konu başlıkları uzmanlarımız tarafından ele alınacaktır:  

  • Avrupa Yenilik Ekosistemleri Çalışma Programı  
  • CONNECT Destination: Interconnected Innovation Ecosystems  
  • INNOVSMES Destination: Partnerships in Innovative SMEs 
  • Ufuk Avrupa Kümelerinin ve teknolojinin açık inovasyon üzerindeki hızlandırıcı etkileri 
  • Avrupa Yenilik Ekosistemleri Programı kapsamında başarılı ağ kurmaya dair pratik bilgiler ve tavsiyeler 

Etkinlik gündemi, katılımcıların Ufuk Avrupa Programı'nın temel kavramlarını ve destekleyici belgelerini anlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmış olup, katılımcıların bu programdan yararlanabilecekleri şekilde düzenlenmiştir. Etkinlikte kullanılacak olan eğitim notları ve sunumların içerikleri, Avrupa Birliği’nden derlenmiş literatür ve faydalı şablonlarla zenginleştirilmiştir. 

Kayıt: Kaydınızı, takip eden ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz: 

https://docs.google.com/forms/d/1fdSDQDW85Be_uzYrBcfmne2OpzePdPGyNm3bX0wZO20  

Etkinliğe fiziksel katılım için, kayıt işlemini (fiziksel) gerçekleştirmeniz ve e-posta yolu ile proje ekibi tarafından onay bilgilendirmesini edinmiş olmanız gerekmektedir. 

Etkinliği çevrimiçi olarak takip etmek isteyen katılımcılarımızın ise, etkinliğe ön kayıt işlemini tamamlarken çevrimiçi olarak başvuru gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Etkinliğe giriş için gerekli erişim bilgileri etkinlikten üç gün önce başvuru sahipleri ile e-posta yoluyla paylaşılacaktır.  

Daha fazla bilgi için; proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ya da s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!