EIC Pathfinder - Transition Training 2
  10 Ocak 2022

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen çevrim içi “Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) Kılavuz (Pathfinder) ve Geçiş (Transition) Eğitimi – 2” etkinliğine davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.
 
27 Ocak 2022 günü saat 14:15’te başlayacak olan çevrim içi etkinlik, Ufuk Avrupa Çerçeve Programı’na yönelik deneyimi bulunmayan ya da az deneyime sahip olan potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni Ufuk Avrupa EIC Kılavuz programı hakkında bilgi edinmek isteyen deneyimli araştırmacıları hedefleyen bir giriş etkinliği olma özelliği taşımaktadır. Etkinlik, EIC Çalışma Programı, EIC Kılavuz ve EIC Geçiş çağrılarına odaklanacaktır. 
 
Etkinlik oturumları, katılımcıların EIC Kılavuz ve EIC Geçiş programlarının temel kavramlarını, amaçlarını doğru bir şekilde anlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Etkinlik kapsamında, EIC Klavuz ve EIC Geçiş çağrılarına kimlerin başvurması gerektiği, çağrılara nasıl başvurulacağı ve tekliflerin nasıl değerlendirildiği konularında bilgiler sunulacaktır. Etkinlik, kullanılacak olan eğitim materyalleri, içerik sunumları, eğitim notları, Avrupa Birliği’nden derlenmiş literatür ve faydalı şablonlarla zenginleştirilmiştir. Sunumlar Dr Erich Prem (EUTEMA GmbH, Avusturya) tarafından yapılacaktır.
 
Kayıt: Kaydınızı, takip eden ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. 

https://docs.google.com/forms/d/1adjTWSIpebfBleNF8-G0mXvVooRqgsSDXkVV2dwuX0c 

*Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Etkinliğimiz ücretsizdir. Lütfen kaydınızı önce ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştiriniz. Etkinliğin çevrim içi giriş bilgileri ve bağlantısı (Zoom yazılımı), etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılıyor olacaktır. 
 
Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.
Etkinliğimizde görüşmek dileğiyle.
 
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla gerçekleşen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu “Ufuk 2020’de Türkiye Faz -II” adlı Teknik Destek Projesinin amacı, Ufuk 2020 ve Ufuk Avrupa Programına yönelik proje yazma eğitimleri, proje pazarı etkinlikleri, ulusal danışma grubu toplantıları ile farkındalığı artırmaktır. Daha fazla bilgiye https://ufukavrupa.org.tr/ web sitesinden ulaşılabilmektedir.