20 Şubat 2017
2 Mart 2017 tarihinde Brüksel'de Türkiye'nin de üye olduğu ECSEL (Electronic Components and Systems) ortak girişimi tarafından ECSEL-2017 Çağrılarına proje hazırlamaya yönelik Çağrı Forumu etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, yeni açılacak ECSEL-2017 çağrıları için sunulacak projelerde ortak olarak yer alabilmek için kaçırılmayacak bir fırsat durumunda. Etkinlikte gerek proje fikirleriyle ilgili, gerekse projelerde yer alabilmek için  tanıtma amaçlı sunum yapma imkanı olacak.
Ufuk2020 Programı kapsamında desteklenen ortak teknoloji girişimlerinden biri olan ECSEL JU (ECSEL), elektronik komponentler  ve sistemleri konusunda, önemli uygulama (akıllı ulaşım, akıllı toplum, akıllı enerji, akıllı sağlık, akıllı üretim vb.) ve önemli teknoloji (yarı iletken süreç, ekipman ve malzemeler, dizayn teknolojileri, siber fiziksel sistemler, akıllı sistem entegrasyonu vb.) alanlarında faaliyet göstermekte. Pazara daha yakın, ürüne dönüştürülmesi daha kolay ve teknoloji olgunluk seviyesi daha yüksek projelerin desteklendiği ECSEL'de gerek sanayi kuruluşları ve KOBİ'ler, gerekse üniversiteler ve araştırma merkezleri yer alabiliyor.
 
Notlar
Etkinliğe kayıt için tıklayınız.
Etkinlik programı için tıklayınız.
Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt olmak zorunlu. Kayıtlar 27 Şubat tarihinde kapanacak.
Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacak. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.