Intrapreneurship Challenge Çağrısı
  08 Nisan 2022

Türkiye’nin de aralarından bulunduğu EIT RIS (Regional Innovation Scheme) ülkelerinde, imalatta iç girişimciliği desteklemek için açılan Intrapreneurship Challenge Çağrısı, toplumsal zorluklara yönelik üretim performansını iyileştirme fırsatı sunuyor.

Intrapreneurship Challenge, çözüm sağlayıcıların desteğiyle insan operatörlerin çalışmasını daha güvenli, daha ergonomik ve daha çevre dostu yapmak için yenilikçi projeler geliştirmek üzere EIT RIS ülkelerinden imalat sektöründe faaliyet gösteren son kullanıcıların ilgisini çekmek, onları seçmek ve desteklemek için yapılan bir yarışmadır.

  • Eğer bir imalat şirketinde çalışan bir bireyseniz, bu çağrı, işinizdeki günlük rutini iyileştirmek ve katkınız için ödüllendirilmek üzere şirket içi bir girişimci olarak başvurma şansınızdır.
  • Eğer imalat sektöründe bir son kullanıcıysanız, bu çağrı, üretim ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmış çözümler uygulayarak üretim performansınızı geliştirmek için harika bir fırsattır.
  • Eğer bir çözüm sağlayıcıysanız ve şirketinizin hizmet/ürün portföyünü geliştirmek istiyorsanız, bu çağrı, ortaklaşa oluşturulan bir hizmet/çözümden yararlanarak yeni bir gelir akışı oluşturmak ve potansiyel müşterilere satmak için bir fırsattır.

Intrapreneurship Challenge, EIT RIS (Regional Innovation Scheme) ülkelerinden imalat sektöründeki son kullanıcılar, şirket içi girişimciler (imalat sektöründeki son kullanıcı şirketlerin çalışanları) ve çözüm sağlayıcıların  ortak olarak başvuru yapacağı bir çağrıdır.
 

Çağrı kapanış tarihi: 17 May 2022, 23:59 (CET)

Çağrı ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek, başvuru dokümanlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.