celtic
  01 Mart 2023

“CELTIC-NEXT Kümesi Ortak Bulma Ve Bilgilendirme Etkinliği” 17 Mart 2023 tarihinde Fransa/Paris’te düzenlenecektir.

Telekomünikasyon ile bilgi ve iletişim teknolojileri alanlarında odaklanmış bir Eureka Kümesi olan Celtic-Next kümesi sekretaryası tarafından 17 Mart 2023 tarihinde Fransa/Paris’te bir ortak bulma ve bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik ücretsizdir.

Bahse konu etkinliğine katılım için TÜBİTAK tarafından seyahat desteği verilecektir. Seyahat desteği, Eureka çağrılarına sunulacak projelerde yer almak isteyen ve proje ortağı arayan proje yürütücüsü adaylarına yöneliktir.

Etkinlik ile ilgili paydaşların bir araya getirilmesi ve yeni ürün, süreç veya hizmet geliştirilmesine imkân sağlayacak, araştırma ve inovasyon içeren, Eureka'ya yönelik proje fikirlerini paylaşmaları hedeflenmektedir. Etkinliğe, akademiden ya da sanayi sektöründen küçük ve/veya büyük ölçekli işletme, ulusal fonlayıcı kuruluş ve çeşitli kamu kurumlarından temsilcilerin katılımı beklenmektedir.

Etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilecek bilgilendirme, ikili görüşme, fikir sunumları oturumlarına katılmak isteyenlerin öncelikle etkinliğin web sayfasına 6 Mart 2023’e kadar kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Etkinlikte proje fikirlerini sunmak isteyen fikir sahiplerine veri şablon ile hazırlanmış olma koşulu ile 6 dakikalık sunum imkânı tanınacaktır. Hibrit olarak düzenlenecek etkinliğin sabah oturumunda Celtic-Next kümesi, küme çağrılarının detayları ve kamu otoritelerinin finansal destekleri hakkında bilgi verilecektir. Öğleden sonraki oturumda ise proje fikirlerinin sunumları ve ortak bulma görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Ortak bulma ve ağ kurma (brokerage and networking) kısmı çevrimiçi olarak yayınlanmayacaktır.

Kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız. 

TÜBİTAK SEYAHAT DESTEĞİNİN KAPSAMI

Etkinliğe katılım sağlayan ve Ar-Ge ve inovasyon projesi fikri olan firmalara, TÜBİTAK tarafından seyahat desteği (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak, tren ve/veya otobüs bileti dahil - en fazla 1000 Avro tutarında) verilecektir. Seyahat desteğine başvurmak isteyen firmaların 20 Mart-10 Nisan 2023 tarihleri arasındahttps://uidb-destekodul.tubitak.gov.tr/ adresinden başvuru yapması gerekmektedir. Etkinlik için her firmadan yalnızca bir yetkiliye destek verilecektir. Destek başvurusu etkinlik sonrasında gerçekleştirilecektir.

Seyahat desteği süreç ve kuralları için lütfentıklayınız.

İletişim:

eureka@tubitak.gov.tr