15 Mayıs 2017

Nanoteknoloji ve ileri malzemeler alanlarında Avrupa’nın en büyük işbirliği konferansı olan EuroNanoForum 2017, 21-23 Haziran 2017 tarihleri arasında Malta'nın Valetta şehrinde düzenlenecek.

Nanoteknolojinin, endüstri, bilim ve politikada buluşma noktası olan EuroNanoForum, yenilikçi yaklaşımları ve nanoteknoloji kaynaklı yeni teknolojileri vitrine çıkaran, yeni uygulamaların ve ticarileşmenin paylaşıldığı bir etkinlik durumunda. Etkinlik kapsamında, Avrupa Nanoteknoloji Stratejisi, önümüzdeki yıllarda açılacak Ufuk2020 Çağrıları, Kamu-Özel Sektör işbirliklerinin (PPP) yanısıra, güvenlik, fikrî mülkiyet hakları (IPR), standartlar, yönetmelikler ve fonlama ile ilgili konular ele alınacak. EuroNanoForum’da yer almak, Avrupa'daki önemli oyuncularla ortaklık kurmak ve iş yapmak için mükemmel bir fırsat.

23 Haziran 2017 İkili Görüşme Etkinliği

EuroNanoForum kapsamında düzenlenecek olan İkili Görüşme Etkinliği'ne katılım, potansiyel işbirliği ortaklarıyla karşılaşmanın hızlı ve kolay bir yolu. 25 dakikayla sınırlı görüşmeler genellikle bağlantı kurmak için yeterli görülüyor. Her bir görüşme arasında zil çalıyor ve bir sonraki görüşme başlıyor. Bu bağlamda;

  • Etkinliğe katılmak için kayıt sayfasında faaliyetlerinizi ve ortaklık tekliflerinizi açıklayan bir işbirliği profili oluşturmanız gerekiyor.
  • Profiliniz site üzerinde yayınlanacak, tanıtılacak ve herkes görüşmeden önce birbirine erişebilecek.
  • İkili toplantıların saatleri önceden planlanacak. Etkinlikden yaklaşık üç hafta öncesine kadar toplantı talep edilebilir.
  • Görüşme detaylarınızı etkinlik kayıt masasında ve etkinlikten birkaç gün önce e-postayla alacaksınız.

 

Notlar

23 Haziran 2017 tarihinde yapılacak olan bu etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayın.

İkili Görüşme Etkinliği'ne kayıt olmak için tıklayınız.

Sınırla sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK Seyahat Destekleri kapsamında karşılanacaktır. TÜBİTAK Seyahat Destekleri için tıklayın.

Önemli Tarihler

1 Ocak 2017 - 31 Mayıs 2017--------------Euronanoforum Kayıt olma

1 Haziran 2017 - 19 Haziran 2017 --------İkili Görüşmelerin Ayarlanması

20 Haziran 2017-------------------------------Katılımcılara Görüşme Planının İletilmesi

23 Haziran 2017-------------------------------25 dakikalık Görüşmeler