GIT-15
  14 Ocak 2022  - 14 Ocak 2022  /   Genel Bilgilendirme Eğitimi (Çevrim içi) Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi: Excellence Hubs

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen, "Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi" (Widening Participation) kapsamında yer alan ‘Excellence Hubs çağrılarına yönelik gerçekleşecek olan Genel Bilgilendirme Etkinliği’ne davet etmekten memnuniyet duymaktayız. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Temel bilgilendirmeleri sağlayacak olan etkinlik çevrim içi olup, Ufuk Avrupa Katılımın Genişletilmesi: Excellence Hubs çağrıları kapsamında teklif hazırlamayı düşünen kuruluşları hedeflemektedir. Genel Bilgilendirme Eğitimi, teklif yazma, güçlü ortaklar oluşturma stratejileri ve tekliflerin değerlendirilmesi ile ilgili konulara yoğunlaşacaktır.

Excellence Hubs çağrıları kapsamında Widening ülkelerinde bölgesel bağlamda yenilik mükemmelliğini geliştirmek, bilim ve iş dünyası arasındaki bağları güçlendirmek, ülkeler arası stratejik Ar-Ge gündemleri oluşturmak, ulusal/bölgesel yatırımları harekete geçirmek amaçlanmaktadır.Etkinlikteki oturumlar, katılımcıların Excellence Hubs Çağrısı’nın temel kavramlarını anlamalarına ve kendi projelerini en iyi şekilde hazırlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Eğitimde kullanılacak olan içerik; başarılı olmuş projelerin sunumlarını, katılımcılar için faydalı şablonları ve teklif hazırlama sürecine dair tecrübe paylaşımını kapsayan oturumlar ile zenginleştirilmiştir.

Etkinlik 14 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saatiyle 13:00’da çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. 

Kayıt: Zoom bağlantısı linki, sadece kayıt işlemini gerçekleştiren ilgililerle etkinlikten üç gün önce paylaşılacaktır.

Kayıt işleminizi takip eden link vasıtasıyla gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1SYydK9Ex0-32jrl84rGfqaZSlTznhOjzhBknNCLeg-o 

Daha fazla bilgi için proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ve s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!