Social Innovation
  30 Kasım 2021  - 30 Kasım 2021

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen çevrim içi Sosyal İnovasyon temalı Genel Bilgilendirme Etkinliği’ne davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Etkinlik, Çerçeve Programların kapsamına Ufuk Avrupa Programı ile dahil edilen ve büyük ölçüde önem taşıyan Ufuk Avrupa Yatay Alan Konuları (Horizon Europe Cross Cutting Issues) hakkında bilgi edinmek isteyen katılımcılara yönelik olacaktır. Etkinlikte Ufuk Avrupa Programı altında belirlenen 8 yatay alandan biri olan Sosyal İnovasyon konusuna odaklanılacaktır ve aşağıdaki yaklaşımlar incelenecektir:

  • Sosyal İnovasyon kavramı ve günümüz dünyasındaki önemi
  • Sosyal İnovasyonun dönüştürücü sonuçları ve sonuçların değerlendirilmesi
  • Ortak Değerlendirme – Sosyal açıdan yenilikçi değerlendirme yaklaşımları geliştirme

Etkinlik oturumlarında, katılımcılara Ufuk Avrupa Sosyal İnovasyon alanındaki temel konular hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Etkinlik içeriği sunumlar, eğitim materyalleri, AB literatürü ve çeşitli şablonlarla zenginleştirilmiştir.

Sizleri, 30 Kasım 2021 tarihinde Türkiye saati ile 13.30’da başlayıp 17.40’ta bitecek olan çevrim içi etkinliğe katılmaya davet ediyoruz. Etkinlik dili İngilizce olup etkinlik süresince İngilizce’den Türkçe’ye simültane çeviri hizmeti sağlanacaktır.

Kaydınızı, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/1gau--MxU8TvnLPSMwoG9S8Y3nFSD5aD0XtwloNL7wu0

*Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Etkinliğimiz ücretsizdir. Lütfen kaydınızı önce ‘Google form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştiriniz. Etkinliğin çevrim içi ortam bağlantı adresi (Zoom linki) etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılacaktır.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularınız için, teknik destek proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Not: Bağlantıya tıklayınca erişmede problem yaşayan ilgi sahiplerinin, bağlantı adresini kopyalayıp tarayıcıları üzerinden kayıt formuna giriş yapmaları önerilmektedir.