27 Şubat 2018

Avrupa Komisyonu’nun desteği ile Security Mission Information & Innovation Group (SMI2G) tarafından her sene gerçekleştirilen Güvenli Toplumlar Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği 1-2 Şubat 2018 tarihlerinde Belçika/Leuven’de düzenlendi.  Avrupa Komisyonu temsilcileri ile tüm Avrupa'dan üniversite, sanayi, kamu kuruluşu temsilcilerinin katılım sağladığı etkinlik kapsamında Güvenli Toplumlar araştırma alanı özelinde 2018 yılında açılacak olan tüm çağrılar; Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) alanı özelinde ise Siber Güvenlik alt alanında açılacak çağrılar hakkında detaylı bilgiler sunuldu ve proje önerisi fikirleri paylaşıldı. 

SMI2G Etkinliği kapsamında yapılan proje önerisi fikirleri ve ortak arama duyurularına erişmek için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız: 

 

Notlar:

Sunumlarda belirtilen proje fikirleri ilgili alanınıza giriyor ve aranan niteliklerde araştırma/uygulama faaliyetleri yürütüyorsanız; potansiyel proje koordinatörleri ile bu projelerde ortak olarak olarak yer almak içiniletişim kurabilirsiniz. Bu kampsamda daha detaylı bilgi icin lütfen ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile bizlerle iletişime geçiniz. 

Güvenli Toplumlar Alanı 2018 yılı Çalışma Programı an itibari ile yayınlanmış olup, tüm çağrıların Mart ayında açılmış olması planlanmaktadır. İlgili çalışma programına ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Ayrıntılı bilgi için: 

Selcen Gülsüm ASLAN ÖZŞAHİN

Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar Alanı, Kıdemli Ulusal İrtibat Noktası

T +90 312 298 1777

TÜBİTAK – Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı

AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi