12 Temmuz 2019

Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (JRC), Düzenleyici Bilim Araştırmaları Küresel Koalisyonu (GCRSR) ile ortaklaşa olarak 24-26 Eylül tarihlerinde Düzenleyici Bilim Küresel Araştırma Zirvesi 2019 (Global Summit on Regulatory Science 2019) düzenleyecektir.

Zirve, nanoteknoloji ve nanoplastiklerle ilgili araştırma sorularını ele almak üzere dünya çapındaki kamu, endüstri ve akademik araştırma topluluklarından bilim insanlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Zirvede; standartlar, tıbbi ürünler/ilaçlar, tıbbi cihazlar, gıda, kozmetik (kişisel bakım) ürünleri veçevreyi kirleten nanoplastikler gibi nanoteknoloji odaklı konular ele alınacaktır. Zirve; politika belirleyicileri ve bilim adamlarına yenilikçi işbirliği yöntemleri ve regülasyonlar konusunda görüş alışverişinde bulunabileceği ve aynı zamanda küresel işbirliği yoluyla stratejilerin uyumlaştırıldığı bir platform sunar.

Programa ilişkin detay bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

Konferansın hedef kitlesi, araştırma ve endüstri kuruluşlarından uzmanların da dahil olduğu tüm dünyadaki bilim insanlarıdır.

Konferans, Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (JRC) ve Düzenleyici Bilim Araştırmaları Küresel Koalisyonu (GCRSR) tarafından organize edilmektedir.

Katılımcılardan konferans ücreti alınmayacaktır. Ancak, katılımcıların seyahat ve konaklama masraflarını kendilerinin karşılaması gerekmektedir.