https://prod5.assets-cdn.io/event/8298/assets/8349127099-aea58368a2.png
  13 Haziran 2022

Ufuk Avrupa Marie-Sklodowska Curie Alanı çağrıları kapsamında yeni networkler, iletişim kanalları kurabilmeniz, yeni ortaklık imkanları yakalayabilmeniz, kurum olarak yeni araştırmacılara yahut araştırmacı olarak araştırmalarınızı yürütebileceğiniz yeni kurum / kuruluşlara ulaşabilmeniz amacıyla, MSCA-NET NCP projesi tarafından faaliyete geçirilen MSCA Matchmaking Platform Mayıs 2023 tarihine kadar hizmet verecek. 

Platform, MSCA Postdoctoral Fellowships çağrısı kapsamında ev sahibi kuruluş arayan araştırmacılarla, kaliteli araştırmacılara ulaşmak isteyen kurumları bir araya getirmenin yanında, projelerine secondment (görevlendirme), placement (yerleştirme) gibi imkanlar eklemek isteyen araştırmacılar için de akademik ya da akademik olmayan farklı kuruluşlarla irtibata geçme şansı tanıyor. Ayrıca, MSCA Doctoral Networks (Doktora Ağları), Staff Exchanges (Değişim Programı) gibi çok ortaklı çağrılar için de konsorsiyum partnerleri bulmanıza, yeni networkler kurmanıza yarayacak imkanlar sunuyor. 

Platforma, araştırmacı, supervizör (danışman), kurum/kuruluş, üniversite, firma vb şekillerde kayıt olarak sunmak istediğiniz fırsatları profilinize ekleyebilir veya sunulan fırsatları görüntüleyebilirsiniz. Profilinizde müsait vakitlerinizi belirleyebilir, kayıt olanlarla platform üzerinden doğrudan iletişime geçerek birebir görüşmeler talep edebilir, sizinle irtibata geçmek isteyenlerin isteklerini görüp yanıtlayabilir ve platform üzerinden görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

MSCA Matchmaking Platform'a buradan ulaşabilirsiniz. Platformu nasıl kullanabileceğinize dair bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Kayıt olmak için tıklayınız.