Proje Pazarı
  26 Ekim 2022

15-16 Aralık 2022

Avrupa Komisyonu, 15-16 Aralık 2022 tarihinde, Brüksel’de Ufuk Avrupa (Horizon Europe) Programı Küme 5: İklim, Enerji Mobilite 2023-2024 Çalışma Programı altında yayımlanacak 2023 çağrı başlıkları hakkında bir Bilgilendirme Günü ve çağrılar için konsorsiyum oluşturma faaliyetlerine destek olacak bir Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirecektir. Etkinliğin daha önce hibrit formda (online & fiziksel) olarak gerçekleştirileceği duyurulmuş olmakla beraber Avrupa Komisyonu tarafından etkinliğin proje pazarı kısmının da sanal ortamda gerçekleştirilmesine yönelik karar alınmış olup, seyahat planı yapılmaması konusunda paydaşlarımızın bilgilerine sunarız.

Etkinlik programı ve detaylı bilgi için etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bilgi Günü

15-16 Aralık günlerinde düzenlenecek Bilgi Günleri'ne online olarak katılacak katılımcılar için kayıt zorunlu olmayıp, etkinlik sayfa üzerinden canlı olarak yayımlanacaktır.

Proje Pazarı (Ağ Kurma) Etkinliği  

Etkinlik kapsamında gerçekleşecek proje pazarı online olarak gerçekleşecek olup henüz kayıt linki ve güncellemeler etkinlik sayfasından duyurulmamıştır. Etkinliğin 15 Aralık 2022 öğleden sonra gerçekleşmesi beklenmekte olup, güncel gelişmeler oldukça sitemiz üzerinden haber içeriği güncellenecektir.

Not: Küme 5: İklim, Enerji Mobilite 2023-2024 Çalışma Programı’nın Kasım sonunda resmi olarak yayımlanması beklenmektedir.

 

2023-2024 Çalışma Programı çağrı konuları hakkında önden bilgi almak isterseniz ya da sorularınız olması durumunda TÜBİTAK Küme 5 Ulusal İrtibat Noktalarına ncpcem@tubitak.gov.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.