Ufuk Avrupa Küme 4: Dijital, KDT Ortaklığı, SNS Ortak Girişimi: Genel Bilgilendirme Eğitimi (Web Semineri)
  18 Şubat 2022  - 18 Şubat 2022  /   Çevrim İçi

 

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Genel Bilgilendirme Eğitimine davet etmekten memnuniyet duymaktayız. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Etkinlik, Ufuk Avrupa Küme 4 Dijital Çağrıları, Smart Networks and Services ve Key Digital Technologies Ortaklığı hakkında bilgi edinmek isteyen katılımcıları hedefleyen genel bir bilgilendirme etkinliği olup, Çerçeve Programlarıyla yeni tanışan veya programda az deneyime sahip potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni Ufuk Avrupa Çerçeve Programı hakkında bilgi edinmek isteyen deneyimli katılımcıları da hedefleyen bir etkinlik olma özelliği taşımaktadır. Etkinlikte, aşağıda yer alan Küme 4 Hedefleri’ne ait yaklaşımlara yer verilecektir:

  • Dünya Lideri Veri ve Bilgi İşlem Teknolojileri (World Leading Data and Computing Technologies);
  • Rekabetçilik ve Yeşil Mutabakata Uygunluk için Dijital ve Gelişen Teknolojiler(Digital and Emerging Technologies for Competitiveness and Fit for the Green Deal);
  • Dijital ve Endüstriyel Teknolojilerin İnsan Merkezli ve Etik Gelişimi; (A Human-Centred and Ethical Development of Digital and Industrial Technologies);
  • Akıllı Ağ ve Hizmetler Ortak Girişimi(Smart Networks and Services Joint Undertaking);
  • Kilit Dijital Teknolojiler Ortaklığı (KDT Partnership).

 

Etkinlik, Key Strategic Orientations (KSO) ile birlikte yukarıda yer alan Küme 4 Hedefleri’nin ve SNS JU (Smart Networks and Services Joint Undertaking) ve beklenen etkileri hakkında bilgiler sunacak ayrıca ilgili alanların 2022 yılı çağrı konularını da kapsayacaktır. Etkinlikte, SNS JU ile birlikte, elektronik bileşenler ve sistemlerin katkısıyla Avrupa'nın yenilik yapma potansiyelini güçlendiren Key Digital Technologies (KDT) ortaklıklarına da ağırlık verilecektir. Etkinlik gündemine erişmek için lütfen tıklayınız.

Etkinlikteki oturumlar; katılımcıların her bir hedefin, KDT ve SNS JU temalarının temel unsurlarını kavramalarına yardımcı olacak şekilde oluşturulmuş, 2022 çağrı konularını özümsemelerine yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Etkinlik içerik, sunumlar ve eğitim notları yönünden Avrupa Birliği'nden derlenmiş literatür ve faydalı şablonlarla zenginleştirilmiştir. Etkinlik ayrıca, katılımcılar ve konuşmacılar arasında interaktif bir platform oluşturmaya yönelik hazırlanmıştır. Sizleri 18 Şubat 2022 tarihinde Türkiye saati ile 13:50’de çevrim içi giriş işlemleriyle başlayıp, 18:00'da sona ermesi planlanan çevrim içi etkinliğe davet ediyoruz.

 

Ön Kayıt:

Etkinliğimize yönelik ön kayıt işleminizi aşağıdaki bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1q5GCQJHJTYLykb0hGRg0L7_njovdhXS6yCebZaibFSc

*Etkinliğe yalnızca ilgili Google Forms aracılığıyla kayıt yaptırmış kişiler katılım sağlayabilir. Bu sebeple etkinlik ön kayıt formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmuş olduğunuzdan lütfen emin olunuz.

Etkinliğe katılımı uygun bulunan ilgi sahipleriyle, etkinlikten üç gün önce etkinlik giriş bilgileri ve bağlantısı paylaşılmış olacaktır.

Daha fazla bilgi için; k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden proje ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek üzere!