10 Kasım 2021   Çevrim İçi Proje Pazarı

Uzay alanı Ulusal İrtibat Noktaları ağı COSMOS2020plus tarafından 10 Kasım 2021 tarihinde Ufuk Avrupa Küme 4 altında yer alan Uzay alanında Uluslararası Proje Pazarı etkinliği çevrim içi olarak düzenlenmektedir. Bu etkinlik ile katılımcılar 2021 ve 2022 yılları Uzay alanı çağrılarında olası proje ortaklıkları hakkında görüşmelerde bulunabilecekleri birebir toplantı imkânı elde edeceklerdir.

B2Match Etkinlik ve Eşleştirme Platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlikte birebir görüşmelerde bulunmak için B2Match Platformu üzerinden gerekli kayıt işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Profilinizde yer alan bilgiler, etkinlik boyunca tüm katılımcılarının erişimine açık olacak olup iş birliği kurmaya yönelik ilginizi ve motivasyonunuzu ön plana çıkarma, ortak bulma ve kurumsal tanınırlığınızı arttırma açısından önemli bir yere sahiptir. Diğer taraftan, kayıt işlemi ile birlikte oluşturacağınız profiller etkinlik yöneticileri tarafından değerlendirilecek ve onaylanacaktır. Bu kapsamda, daha nitelikli ve kaliteli iş birlikleri kurabilmeniz adına, profilinizde yer alan “Market Place Items” bölümünün doldurulması ve profil fotoğrafınızın yüklenmesinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz. “Market Place Items” bölümü doldurulurken Küme 4 Çalışma Programında yer alan 2021 ve 2022 yılları Uzay alanı çağrı önceliklerinin göz önünde bulundurulması oldukça faydalı olacaktır. Başvurunuz onaylandığı takdirde etkinliğe katılım sağlayabilir ve birebir görüşmeleriniz için gerekli randevuları alabilirsiniz.

Kayıt işlemleri ve organizasyona ilişkin herhangi bir sorunuz olması durumunda Aleksandra Ihnatowicz (aleksandra.ihnatowicz@cpbue.pl)  ile iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik ücretsiz olup kayıt zorunluluğu bulunmaktadır. Kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.