ufuk news
  07 Haziran 2021

9 Haziran 2021 tarihinde Türkiye saati ile 10:30 – 13:30 arasında “Ufuk Avrupa’da Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması & Kullanılması” etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik YouTube platformu üzerinden canlı yayın kanalıyla gerçekleşecektir.  

Etkinlikte İletişim (Communication), Yaygınlaştırma (Dissemination) ve Faydalanım (Exploitation) kavramlarına değinilecek ve Ufuk Avrupa çağrısına başvuru yapmayı planlayan katılımcılara Yaygınlaştırma & Faydalanım (D&E) bölümündeki değişiklikler hakkında bilgiler verilecektir. Bu kapsamda iş birliğine dayalı Ufuk Avrupa projelerinde IP yönetimine, proje tekliflerine dahil edilmesi gereken bölümlere ve İletişim, Yaygınlaştırma ve Faydalanım kavramları arasındaki farklara değinilecektir. Soru-cevap oturumu ile katılımcılar merak ettikleri tüm soruları uzman konuşmacılara doğrudan yöneltme fırsatı bulabilecekler.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event210609.htm adresini ziyaret edebilirsiniz.