ufuk news
  26 Kasım 2018

Üniversitede ya da sanayi kuruluşlarında çalışan deneyimli araştırmacıların, genç araştırmacıların eğitimine yönelik olarak yazacakları proje önerileri kapsamındaki Yenilikçi Eğitim Ağları (Innovative Training Networks-ITN) çağrısı başta olmak üzere tüm Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları hakkında 6 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bir Bilgi Günü gerçekleşti. Etkinlik sonrasında ise araştırmacılarımızın hazırlamakta oldukları proje önerileri özelinde görüşmeler gerçekleştirildi.

Bilgi Günü kapsamında Yenilikçi Eğitim Ağları (Innovative Training Networks - ITN)Bireysel Burslar (Individual Fellowships - IF)Araştırma-Yenilikçilik Değişim Programı (Research Innovation Staff Exchange - RISE)Burslara Katkı Fonu (COFUND) çağrıları hakkında detaylı bilgi verilerek ve herhangi bir konu sınırlaması olmadan proje önerisi yazılabilecek tüm MSCA çağrıları katılımcılar ile paylaşıldı. 

Etkinlikte MSCA Ulusal İrtibat Noktası ve Ulusal Uzmanı Tuğba Arslan Kantarcıoğlu tarafından gerçekleştirilen sunuma ulaşmak için lütfen tıklayınız. part1, part2.

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Marie Skłodowska-Curie Alanı (MSCA) altında yer alan tüm çağrılar hakkında sorularınız olması halinde MSCA Türkiye ekibine ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.