Space week
  19 Ekim 2022

5. Uzay Haftası (Space Week) etkinliği İtalya/Roma'da 9-10 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecektir. Uzaya erişim ve hizmet teknolojileri odağında uluslararası konferans olan bu etkinlikte katılımcılar;

  • Uzay Alanı özelinde fonlama olasılıkları hakkında bilgiler alabilecek,
  • Uzay sektörünün en son teknoloji ürünü ve gelecekteki gelişmeleri hakkında daha fazlasını keşfedebilecek ve
  • Uluslararası konsorsiyumlarda yer alabilmek için birebir görüşmeler yapabilecektir.

Etkinliğe üniversite, araştırma merkezi, büyük işletme ve KOBİ temsilcileri başta olmak üzere Uzay Alanı kapsamındaki tüm araştırmacılar davetlidir.

İtalya Avrupa Araştırmaları Geliştirme Ajansı (APRE) ve İtalya Uzay Ajansı (ASİ) koordinasyonunda İtalyan Kopernik Kullanıcı Forumu, Lazio Innova, COSMOS4HE projesi (Ufuk Avrupa Uzay Alanı Ulusal İrtibat Noktaları Ağı) ve Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) iş birliğiyle gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak ve etkinlik detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik süresince Ufuk Avrupa Programı Uzay Alanı 2023-2024 yılı çağrıları özelinde birebir görüşmeler gerçekleştirilecek olup ilgili bölüme katılım için etkinliğe katılım onay e-postası alan kişiler yönlendirilecektir. Uzay Alanı 2023-2024 yılı çağrıları hakkında bilgi için ncpdis@tubitak.gov.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.