adra e
  29 Mart 2023  - 31 Mart 2023

AI, Data and Robotics Partnership (ADRA) adına ekosistem çalışmalarını takip eden Adra-e, 29-31 Mart 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştireceği çalıştaya 2030 yılına dek CO2 emisyonlarını düşürerek 2050 yılında ulaşılması hedeflenen iklim-nötr Avrupa için çalışan tüm yapay zeka, büyük veri ve robotik faaliyetleri yürüten kuruluşları davet etmektedir.

Üç gün boyunca devam edecek olan etkinlikte; imalat, enerji, ulaşım, tarım gibi farklı endüstrilerde çalışmalar yürüten kuruluşlar ile start-up'ların çalıştay oturumları ve panel oturumları yer almaktadır. 

Yapay zeka, büyük veri ve robotik alanlarında; ayrıca söz konusu endüstrilerde güncel çalışmalardan haberdar olmak, network faaliyetleri yürütmek ve Ufuk Avrupa'nın önemli ortaklıklarından biri olan ADRA'yı tanımak için söz konusu etkinliği katılımınızı öneririz.

Etkinlik ajandasına Impact of AI, Big Data and Robotics on CO2 reduction - Programme | Adra-e adresinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik kaydınızı ise Impact of AI, Big Data and Robotics on CO2 reduction - 3 Days Workshop | Adra-e adresinden ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.