IMS-3: Training on Project Management in H2020, Ankara
  22 Ocak 2020

The third in a series of 6 training events for Information Multipliers was successfully staged at the Limak Ambassadore Hotel in Ankara on 21st and 22nd January.

21 ve 22 Ocak 2020 tarihlerinde, 6 seri olarak düzenlenen Bilgi Çoğaltıcıları eğitim etkinliği üçüncüsü katılımcıları bir araya getirdi. Başarıyla sergilenen etkinlik Türkiye inovasyon ekosistemi alanındaki 85 Bilgi Çoğaltıcı’yı eğitim için buluşturdu. Etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen Ufuk 2020'de Türkiye Faz II projesi kapsamında gerçekleştirildi. Proje yönetimi eğitiminin ilk oturumu ise Ufuk 2020’de Türkiye ve Bilgi Çoğaltıcıları Platformu hakkında katılımcılara bilgi sağlamak için tasarlandı. Devam eden oturumlarda, Avrupa Komisyonu’na göre tekliflerini tasarlama ve yönetme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip uzmanlar tarafından yönetilen eğitimlere yer verildi. Proje yönetimi eğitim etkinliğinin son oturumunda, Ufuk 2020 bağlamında Türk yasal düzenleyicileri özeline ilişkin konular ele alındı.

Proje yönetimi eğitiminin ana oturumda Ufuk 2020’ye yönelik geniş yelpazedeki birçok konuya dikkat çekildi. Proje dahilinde bir projelerin başlangıcından bitişine kadar, teorik ve başarılı gerçek hayat örneklerinden alınmış bilgiler katılımcılara aktarıldı. 

Bir sonraki yapılacak olan Bilgi Çoğaltıcılarına yönelik etkinlikler, benzer konuların Ufuk 2020 teklifleri kapsamındaki gelişimi ele alınacaktır.

Proje yönetimi eğitimi etkinliğine çerçevesinde çekilmiş fotoğraflara Google Fotoğraflar Albümü’nden ulaşabilirsiniz.