news-horizon
  22 Ekim 2019

KOBİ'lere yönelik 12 proje yazma eğitim serisinin dördüncüsü olan bu etkinlik, 22 Ekim'de Adana'daki Sheraton Grand Otel'de başarıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe mikro işletmelerden büyük işletmelere kadar 49 delege katıldı.

Etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen Ufuk 2020'de Türkiye Faz II projesi kapsamında gerçekleştirildi. Eğitimin amacı, KOBİ'leri, yenilikçi KOBİ projelerinin ticarileştirilebilecekleri bir aşamaya kadar finanse edilmesinin ana aracı olan Avrupa Komisyonu'nun 'Ufuk 2020' programı hakkında daha iyi bilgilendirmektir. Etkinlik, Türkiye projesi ve Ufuk 2020 hakkında genel bilgilendirme oturumları ile başladı. Bunu, proje değerlendiricilerinin odaklandığı üç temel alan olan "Mükemmellik", "Etki" ve "Uygulama” ya odaklanan oturumlar izledi. Etkinliğin içeriği, katılımcılar tarafından kullanışlı olarak değerlendirildi. 

Ocak 2019, proje başlangıcından bu yana gerçekleştirilen proje yazma eğitimlerine ve gelişmelere neredeyse 3000 kişinin katılımı sağlanmıştır. 

Etkinliklerimize dair bütün bilgiler şu adreste bulunabilir.

Eğitimdeki fotoğrafları Google fotoğraf Albümümüzde görebilirsiniz.