ICY-TURKEY
  05 Temmuz 2019

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), AB tarafından finanse edilen “Ufuk 2020'de Türkiye Faz II” projesinin desteğiyle sizi 5 Temmuz’da İstanbul'da düzenlenen “ICTurkey 2019” Uluslararası Proje Pazarı Etkinliğine davet etmekten memnuniyet duyar.

Etkinlik, aşağıda yer alan Ufuk 2020 Bilgi ve İletişim Teknolojileri çağrılarını ve ilgili yatay çağrıları hedeflemektedir:

  • 5G
  • Yeni Nesil Internet
  • Büyük Veri ve Uygulamalar
  • Avrupa Endüstrisinde Dijitalleşme
  • Akıllı Sağlık ve Önlem


“ICTurkey2019” etkinliğine söz konusu alanlarla ilgili Avrupa ve Türkiye’den 300’e yakın akademi, sanayi, kamu kurumu ve STK temsilcisinin bir araya getirmeyi planlamaktadır. Etkinlik, size hem H2020 proje fikirlerini tartışmak için Türk ve Avrupalı araştırmacılarla bağlantı kurmanız için eşsiz bir fırsat sunacak, aynı zamanda yaklaşan 2019 – 2020 Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile ilgili çağrılar hakkında ilk elden bilgi edinmenizi sağlayacaktır.

Bu etkinlik, ağınızı genişletmek ve yaklaşan çağrılar için yeni ortaklıklar oluşturmak için mükemmel bir platform sağlayacaktır.

Proje fikirlerinizi sunabilecek ve yüz yüze toplantılarda potansiyel ortaklarla tartışabileceksiniz!

100 katılımcıya kadar seyahat ve konaklama masraflarını karşılamak için finansman sağlanacaktır. Bu etkinliğe katılmak için kayıt olmanız ve teklif fikrinizi ve kuruluşunuzun kısa bir tanımını sağlamanız gerekmektedir.

İstanbul'da görüşmek dileğiyle,
TÜBİTAK ve Ufuk 2020’de Türkiye Faz II Projesi!

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz: icturkey2019@turkeyinh2020.eu