WEBINAR FOR SMES – ‘HOW DO I DEVELOP A BUSINESS PLAN TO SATISFY EC REQUIREMENTS?’
  10 Aralık 2019

The third in a series of 9 webinars for SMEs was successfully transmitted at 10:00 on 10th December 2019.

9 seri halinde gerçekleşmesi planlanan KOBİ Web seminerlerinin üçüncüsü 10 Aralık 2019’da çeşitli enstitü ve şirketlerden katılımcıların bir araya gelmesi ile gerçekleştirildi.

KOBİ web semineri Ufuk Avrupa 2020’de Türkiye Faz II projesi kapsamında gerçekleştirildi. Online eğitimin amacı, KOBİ'leri, yenilikçi KOBİ projelerinin ticarileştirilebilecekleri bir aşamaya getirilmesi için ana araç olan Avrupa Komisyonu'nun 'Ufuk 2020' programı hakkında daha iyi bilgilendirmekti.

Finansman için sunulan tekliflere dahil edilmek üzere uygulanabilir ve ikna edici iş planları geliştirme ihtiyaç, bu eğitimin ana odak noktasıdır. Ocak 2021'de başlayacak olan Ufuk Avrupa Çerçeve Programının öncüsü olarak Hızlandırıcı Pilot Programının tanıtılmasının ardından sağlam iş planlarına duyulan ihtiyaç daha da arttı.

Ocak 2019 başlangıcından bu yana yayınlanan üç web seminerine 220'den fazla KOBİ katıldı ve her etkinlikten sonra çevrimiçi olarak konuyla ilgili ortalama 40 soru ele alındı. 

KOBİ’ler için gerçekleştirilmiş olan ve gerçekleşmesi planlanan etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi için yardım masasına göz atabilirsiniz.

Etkinlik boyunca çekilmiş fotoğraflar için Google Fotoğraf Albümünü ziyaret edebilirsiniz.