CITIES OF THE FUTURE 2019 BROKERAGE EVENT CONCLUDED WITH EXCELLENT REMARKS
  11 Kasım 2019

Our 2nd Brokerage Event on the Cross Thematic Areas of transport, energy, environment, ICT and Nanotechnologies under the umbrella concept of “Cities of the Future 2019 (CoF 2019)” was concluded with great success.

2. proje pazarı etkinliğin odak noktası, “Geleceğin Şehirleri 2019 (CoF 2019)” kapsamında ulaşım, enerji, çevre, ICT ve nanoteknoloji gibi birbiriyle ilişkili birçok tematik alandaki teknolojileri odaklanmaktır. Etkinlikte, Next Generation Batteries, Automated Road Transport, Mobility for Growth, Green Vehicles, Smart, Sustainable and Resilient Cities, Energy Efficient Buildings (EEB), Smart Energy Systems and Consumers, Circular Economy, Raw Materials, Sustainable Process Industry (SPIRE), Factories of the Future (FOF), AI for Manufacturing and Robotic çağrılarına odaklanıldı. 
Bu etkinlik, Türkiye'den araştırmacıların Avrupalı meslektaşlarıyla bağlantı kurmasına ve yeni projeler için iş birlikleri ve ortaklıklar kurma konusunda eşsiz olanak sağladı. Bu ortaklıklar, Türkiye Araştırma Alanının (TARAL) Avrupa Araştırma Alanı’na (ERA) entegrasyonu ve Türkiye'nin Ufuk 2020 ve gelecek Ufuk Avrupa’daki başarısı için oldukça mühimdir. Ayrıca etkinlik, Ufuk Avrupa’nın bir parçası olacak yeni büyük Avrupa araştırma ve inovasyon misyonlarından biri olan iklim-nötr ve akıllı kentler misyonunun hedefleriyle yakından uyumludur.

  • Etkinlik, Avrupa ve Türkiye'den ilgili alanlarda çalışan araştırma ve endüstri topluluklarından 298 katılımcıyı bir araya getirdi.
  • Ticari (%45), araştırma (%38) ve kamu (%17) kuruluşları arasında çok iyi bir denge sağlandı.
  • Katılımcıların %40'ı Türkiye'den olmak üzere 40 ülkeyi temsil etti.
  • B2Match platformuna 661 işbirliği teklifi sunuldu.
  • Çalıştaylarda yaklaşık 90 proje fikri sunuldu.
  • Bire bir görüşme oturumunda 48 masada, katılımcılar arasında 707 ikili görüşme yapıldı.

Etkinliğimizin B2Match web sitesinde konuşmacıların sunumları mevcuttur. Çalıştay sunumları, mahremiyet ve gizlilik konularına uymak adına katılımcıların onayına göre paylaşılacaktır. Sunumlar, aynı sistem üzerinden ve sadece kayıtlı kullanıcılara sunulmaktadır. Tüm sunumlar B2Match'te katılımcı profiline bağlıdır. https://cof2019.b2match.io