miss
  21 Ocak 2022  - 21 Ocak 2022  /   Online

 Avrupa Komisyonu Misyon Ekibi tarafından; Ufuk Avrupa Çerçeve Programları kapsamında yeni ve oldukça önemli Ufuk Avrupa’nın son yeniliği olan Misyonlar dâhilindeki “2030 Yılına Kadar 100 İklim-Nötr ve Akıllı Şehir  Niyet Beyanı (Expression of Interest) Çağrısı hakkında ve dökümanın nasıl doldurulacağı konusunda çevrimiçi bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

 

İlgili web semineri 21 Ocak 2022 Cuma günü, 14:00 CET'de (TSİ ile 16:00’da) gerçekleştirilecektir.

Web semineri sırasında Misyon Müdürü Matthew Baldwin ve Misyon ekibinden üyeler, şehir temsilcilerininin son başvuru tarihi 31 Ocak 2022 olan “İlgi Beyani Çağrısı” ile ilgili sorularını yanıtlayacaklardır.

Konuşmacıların, düzenlenecek web seminerinde İlgi Beyanı Çağrısı ile ilgili, önceki gerçekleşen seminerlere ek olarak herhangi bir yeni bilgi sunmayacakları belirtilmiş olup katılımcıların Sıkça Sorulan Sorular dökümanında yanıt bulamadıkları soruları varsa katılmaları tavsiye edilir.

Sıkça Sorulan sorular Dökümanı Linki (16 Aralık 2021 güncellemesi ile): https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/research_and_innovation/funding/documents/ec_rtd_eu-missions-cities-faq.pdf

Web seminerine katılım için ilgili Zoom linki kullanılabilecek olup, kayıt gerekli değildir. Katılım linki