R&I Days
  28 Eylül 2022  - 29 Eylül 2022  /   Online

2019 yılından bu yana Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Araştırma ve Yenilik Günleri (Research and Innovation Days), 28 ve 29 Eylül 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak araştırmacıları, politika yapıcıları, girişimcileri ve kamu kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen en önemli toplantılarından biri olarak gerçekleştirilecektir. Bu yıl dördüncüsü organize edilecek olan Araştırma ve Yenilik Günleri’nin (R&I Days) temel amaçları, Avrupa’da ekosistemler ve ağlar oluşturmak adına araştırma ve yenilik ruhunu paylaşan bireyleri dijital ortamda ağırlamak, değer zincirlerini güçlendirmek ve bireylerin fikir alışverişlerini zenginleştirmektir.

2022 Eylül ayında, Araştırma ve Yenilik Günleri, Avrupa Yenilik Gündemi (European Innovation Agenda), Avrupa Gençlik Yılı (the European Year of Youth), Avrupa kültürel yaratıcılığının zenginliği, Komisyon’un yeniliklerinden olan Ufuk Avrupa Misyonlarını ve birçok önemli gündem konularına değinilecektir.
Etkinliğe ücretsiz katılabilir ve geleceği şekillendirecek fikirlerin ve Avrupa Komisyonu'nun yeniliklerinin, önceliklerinin ve önem arz eden konularının tartışılacağı bu sürecin bir parçası olabilirsiniz.

Etkinlik kaydınızı sayfası üzerinden yapabilirsiniz.

Etkinlik programı için tıklayınız.