EU KVW Programme 2023
  25 Nisan 2023  - 28 Nisan 2023

Avrupa Komisyonu; geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da AB'de gerçekleştirilen araştırmaların, burada üretilen fikirlerin ve ilgili hedefler kapsamında yürütülen düşünsel süreçlerin toplumun her katmanına fayda sağlayabilecek değerlere ve ekonomik çıktılara dönüşebilmesi konusuna dikkat çekmek amacıyla EU Knowledge Valorization Week 2023 bünyesinde bir etkinlik gerçekleştirmeyi planlanmaktadır. 25-28 Nisan 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak yer alınabilecek olan etkinlikte katılımcıların diğer araştırma ve inovasyon aktörü paydaşlar ile deneyim alışverişinde bulunulması, mevcut trendlerin ve fikirden değere dönüşüm noktasında karşılaşılan güçlüklerin tartışılması mümkün olabilecektir.

2023 Yılı AB'de Bilgiden Değere Dönüşüm Haftasının; Sürdürülebilirlik, Fikri Değerlerin YönetimiEndüstri-Akademi İşbirliği ve Yetkinlikler temalı 4 günden oluşan bir etkinlik akışı ile tamamlanması planlanmaktadır. Etkinlik akışına EU KVW Programme 2023 adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca etkinlik kapsamında, araştırmacıların araştırma ve yenilik sonuçlarını daha etkili bir şekilde çözümlere dönüştürmelerine yönelik olarak hayata geçen ve bir Pan-Avrupa girişimi olan Bilginin Değere Dönüştürülmesi için İlkeler Kılavuzunu yakından tanıyabilmeleri mümkün olacaktır. Konuşmacılar, "Değere Dönüştürme Konuşmaları"nda, fikri varlıkların yönetimi ve standardizasyona ilişkin yeni uygulamalar hakkında da katılımcılara bilgiler sunacaktır. Paydaşlar tarafından AB Bilgiyi Değerlendirme Platformu üzerinden yayınlanan açık çağrı aracılığıyla sunulmuş ve etkinlik ajandasında yerini almış en iyi bilgiyi değere dönüştürme uygulamalarından ilham alma fırsatını kaçırmayın.

Events | The research and innovation community platform (europa.eu) bağlantısı üzerinden etkinliğe kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.