ufuk news
  06 Mayıs 2021

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Ufuk 2020'de Türkiye Faz-II” projesi; Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir. Daha fazla bilgi için www.turkeyinh2020.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu programın bir parçası olarak, 8 Proje Yazma Kampı Etkinliği serisinin beşincisini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu eğitim, 16 Haziran 2021 çağrı kesim tarihli Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programı’na proje teklifi hazırlayan  KOBİ'ler, spin-off firmaları, start-up’ları ve bireysel girişimcileri hedeflemektedir. Etkinlik ayrıca, EIC Hızlandırıcı Programı ile ilgilenen ve başarılı bir proje teklifi için beklenen kriterleri karşılamaya yönelik daha fazla bilgi edinmek isteyen KOBİ'ler, spin-off firmaları, start-up'lar ve bireysel girişimciler için değerli olacaktır. Eğitim sırasında uluslararası uzmanlar, EIC Hızlandırıcı Programının gereksinimlerini yorumlamaya, kendilerinin ve TÜBİTAK'ın deneyimlerini paylaşmaya odaklanacaklardır.

Bu etkinlikler normalde fiziki eğitimler şeklinde yapılır, ancak Covid kısıtlamaları nedeniyle çevrimiçi eğitim olarak yapılmaktadır. Etkinlik 21 Mayıs Cuma günü “Zoom" yazılımı kullanılarak 10:00'da başlayıp yaklaşık 3 saat sonra sona erecek şekilde canlı olarak yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılım için buradan kayıt işleminizi gerçekleştirmeniz beklenmektedir. 

Etkinlik tarihinden 3 gün önce "Zoom" oturum açma ayrıntıları tarafınıza gönderilecektir.

Avrupa Komisyonu'na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerekliliğinden ötürü; İngilizce olarak gerçekleşecek olan etkinlik süresince, Türkçe olarak sorularınızı yöneltebilmeniz adına Türk uzmanlar da etkinlikte yer alacaklardır.

Etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.