3. Avrupa Bağlantılı ve Otomatik Sürüş Konferansı - EUCAD 2021
  26 Mart 2021

Avrupa Komisyonu, ARCADE projesi[1] ile birlikte, 20-22 Nisan 2021 tarihleri ​​arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek olan 3. Avrupa Bağlantılı ve Otomatik Sürüş Konferansı'nı gerçekleştirecektir.

CCAM (Connected, Cooperative, and Automated Mobility), Avrupa Komisyonu tarafından “Ufuk Avrupa” Programı kapsamında “Bağlantılı, Kooperatif ve Otonom Mobilite” üzerine kurulması planlanan yeni bir ortaklık yapısıdır. Ortaklık uzun vadeli araştırma ve yenilik gündemi aracılığıyla, kamu ve özel sektör çalışmalarını uyumlu hale getirerek; herkes için akıllı, yenilikçi ve sürdürülebilir mobilite çözümlerinin uygulanmasını hızlandırmayı amaçlamaktadır.

3. Avrupa Bağlantılı ve Otomatik Sürüş Konferansı (3rd European Conference on Connected and Automated Driving) EUCAD 2021, CCAM alanında çalışmakta olan Avrupa Komisyonu ve üye ülke liderlerini, üst düzey endüstri temsilcilerini, enstitüleri ve karayolu otoritelerini bir araya getirerek, bölgedeki en son teknolojik gelişmeler ve politikalar hakkında bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmalarını sağlamak üzere düzenlenen tek konferanstır. Etkinliğe katılım sağlayarak CCAM alanındaki en güncel çalışmalar hakkında bilgi sahibi olabilir ve Ufuk Avrupa Programı 2021 yılı CCAM çağrılarına yönelik birebir görüşmelerde bulunabilirsiniz.

Konferansa katılım ücretsiz olup 15 Nisan 2021 tarihine kadar kayıt olunması gerekmektedir.

Etkinliğe kayıt için lütfen tıklayınız

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız

Etkinlik ile ilgili detaylar için lütfen tıklayınız

Genel sorularınız için ncptransport@tubitak.gov.tr adresimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Not:

[1] ARCADE, Avrupa Komisyonu'nun Horizon 2020 programı tarafından finanse edilen ve Avrupa'da ve ötesinde Bağlantılı, İşbirliği ve Otomatik Sürüşün (CAD) sağlam ve uyumlu bir şekilde dağıtılması için tüm sektörlerden paydaşlar arasında fikir birliği oluşturmayı amaçlayan bir Koordinasyon ve Destek Eylemidir.