Avrupa Hidrojen Haftası 29 Kasım
  02 Nisan 2021

Hidrojen sektörü bağlamında, Avrupa Birliği düzeyinde kaydedilen son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak ve Clean Hydrogen Partnership’in (Temiz Hidrojen Ortaklığı) halka açık tanıtımını gerçekleştirmek amacıyla 29 Kasım – 3 Aralık 2021 tarihleri arasında 2 inci Avrupa Hidrojen Haftası etkinliği düzenlenecektir. Organizasyon kapsamında, Avrupa Hidrojen Forumu, Yakıt Pilleri ve Hidrojen Ortak Girişimi (FCH JU) Programı İnceleme Günleri ve FCH JU Ödülleri etkinliklerine de yer verilecektir.

Avrupa Hidrojen Stratejisi’nin yerine getirilmesi ve AB Yeşil Mutabakatı hedeflerine ulaşılmasında kilit rol üstelenmesi hedeflenen Clean Hydrogen Partnership’in, Clean Hydrogen Alliance (Temiz Hidrojen İttifakı) ile birlikte AB stratejisinde ortaya konan hedeflere ulaşılması noktasında büyük katkı sağlaması beklenmektedir.

Söz konusu etkinliğin, hibrit olarak gerçekleştirilmesi öngörülmekte olup resmi makamlardan gelecek sağlık tavsiyeleri doğrultusunda formatta değişikliğe gidilme ihtimali bulunmaktadır. Etkinlik programına, formata ve kayıt işlemlerine ilişkin bilgilendirme, etkinliğin düzenleyicisi FCH JU tarafından bilahare duyurulacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Genel sorularınız için ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.