24 Mart 2021

Avrupa Yenilik Konseyi (EIC)

Kılavuz (Pathfinder) ve Geçiş (Transition) Programları Eğitimi – Çevrimiçi

Sizleri Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) Kılavuz (Pathfinder) ve Geçiş (Transition) Programları Eğitimi’ne davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bahsi geçen çevrimiçi etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” teknik destek projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.

15 Nisan 2021 günü saat 14:00’da başlayacak etkinlik, Ufuk Avrupa Programı’na yönelik deneyimi bulunmayan ya da az deneyime sahip olan potansiyel katılımcıların yanı sıra, yeni EIC Kılavuz (Pathfinder) hakkında bilgi edinmek isteyen daha deneyimli araştırmacıları da hedefleyen bir giriş etkinliği olma özelliği taşımaktadır. Etkinlik, EIC Çalışma Programı kapsamında yer alan, Kılavuz ve Geçiş Programlarına; bir başka ifadeyle “Pathfinder Open”, “Pathfinder Challenges”, “Transition Open” ve “Transition Challenges” çağrılarına odaklanmaktadır.

Etkinlikteki oturumlar, katılımcıların EIC Kılavuz ve Geçiş Programları kapsamındaki temel kavramları anlamalarına ve hedefleri doğru bir şekilde kavramalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Etkinlik diğer bir yandan, bu programların temel özelliklerini, kimlerin başvurması gerektiğini, nasıl başvurulabileğini ve tekliflerin nasıl değerlendirileceğini içerecektir. Etkinlikte kullanılacak olan eğitim materyalleri ve içerik; sunumlar, eğitim notları, Avrupa Birliği’nden derlenmiş literatür ve faydalı şablonlarla zenginleştirilmiştir. Etkinliğin açılış sunumu, Avrupa Komisyonu temsilcisi Sayın Gerald Cultot tarafından yapılacaktır.

'Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II' projesi, Türkiye'deki yenilik ekosistemi ve destekleyici altyapı için geniş bir eğitim desteği yelpazesi sunmaktadır. Projedeki destekler, ağ oluşturma etkinliklerini, çok çeşitli eğitim kurslarını ve teklif ve sunumların geliştirilmesine yardımcı olmayı içermektedir.

Projeye dair daha fazla bilgi edinmek için www.turkeyinh2020.eu web sitesini ziyaret edebilir, etkinlik programı ve etkinlikte gerçekleşecek sunumlar içinse web sitemizdeki etkinliğe dair oluşturulmuş proje web sayfasını takip edebilirsiniz. https://th2020.zendesk.com/hc/en-us/articles/360020594319-EIC-Pathfinder-Training-Webinar-

Sizleri, 15 Nisan 2021 günü saat 14:00’de kayıt ile başlayacak olan ve 17:45’te bitmesi planlanan çevrimiçi etkinliğimize davet etmek isteriz.

Kayıt:

Etkinliğe yönelik ön kayıt işleminizi aşağıda yer alan Google Formlar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Lütfen kayıt olurken, e-posta adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

https://docs.google.com/forms/d/1L3kn8Py9eHInwrhK60mhETeKeVsnK1N1cGHpwp2qrOE/

Etkinliğe katılım için gerekli giriş bağlantısı (Zoom) sadece kayıt işlemini gerçekleştiren (Google Formlar) katılımcılar ile paylaşılacaktır. Yukarıda bağlantısı yer alan Google Formlar dökümanını dolduran katılımcılarımızla, etkinlikten 3 iş günü önce, etkinliğe giriş için gerekli Zoom giriş bağlantısı paylaşılmış olacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için, Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ya da t.eryilmaz.idi.ie e-postaları vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğimizde görüşmek dileğiyle.