FGT 16
  24 Şubat 2022  - 25 Şubat 2022

Sizleri, TÜBİTAK tarafından CONNECT ve SCALEUP çağrıları özelinde düzenlenecek olan Odak Grup Eğitimi’ne davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Odak Grup Eğitimi, 2 günlük yoğun bir çalıştay olup, Avrupa Yenilik Ekosistemleri (EIE) CONNECT ve SCALEUP hedefleri altındaki çağrılara yönelik teklif hazırlamayı düşünen katılımcıları hedeflemektedir. Etkinlikte, Avrupa Yenilik Ekosistemleri’ne yönelik 2021-2022 Çalışma Programı ve aşağıda sıralanan çağrılara yer verilecektir.

  • HORIZON-EIE-2022-CONNECT-01-01: Towards more inclusive networks and initiatives in European innovation ecosystems
  • HORIZON-EIE-2022-CONNECT-01-02: Integration of social innovation actors in innovation ecosystems
  • HORIZON-EIE-2022-SCALEUP-01-01: Expanding Entrepreneurial Ecosystems

Etkinlik boyunca EIE Programı’na yönelik içerik, vizyon, hedefler ve beklenen etkiler bir araya getirilerek programa dair geniş bir perspektif yaratılacaktır. EIE çağrılarının uygulama konuları, daha yakından bir bakış açısıyla ele alınacaktır. Etkinlik hedefinde ayrıca, benzer Ufuk 2020 çağrılarına Türk kurumlarının katılımından elde edilen deneyimlerin ilk elden paylaşılması fırsatı da yer almaktadır. Etkinlik, katılımcılar ve panelistler arasında interaktif bir tartışma oturumu ile sona erecektir.

Etkinlikteki oturumlar, katılımcıların CONNECT ve SCALEUP çağrılarının temel kavramlarını anlamalarına ve kendi projelerini en iyi şekilde hazırlamalarına yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Eğitimde kullanılacak olan içerik; başarılı olmuş projelerin sunumları, katılımcılar için faydalı şablonlar ve teklif hazırlama sürecine dair tecrübe paylaşımını kapsayan oturumlar ile zenginleştirilmiştir.

Etkinlik 24-25 Şubat 2022 tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Şişli Otel’de fiziksel olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcı kontenjanı sınırlı olduğu için her kurumdan bir kişinin katılması önerilir. Etkinliğe katılımlar onaya tabii olacaktır.  Etkinliğe ayrıca Zoom platformu kanalıyla çevrim içi olarak da katılım sağlanabilecektir.

Kayıt: Etkinliğe çevrim içi katılmak için gerekli Zoom giriş bilgileri ve linki, etkinlikten üç gün önce yalnızca kayıt işlemini gerçekleştirmiş ilgililerle paylaşılacaktır.

Kaydınızı takip eden link üzerinden yapabilirsinizhttps://docs.google.com/forms/d/1Up10xrmr-Zd8DSlGPEO-weDna7lZQp8nGY31Le0jlpw/

Daha fazla bilgi için; proje ekibiyle k.gungor@idi.ie ya da s.dogrusoz@idi.ie adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!