TBB Etkinliği
  22 Haziran 2022

EIT InnoEnergy tarafından düzenlenen, Avrupa’nın enerji odaklı en büyük networking etkinliği olan The Business Booster, her sene farklı bir tema üzerinden ilerleyen ve bu konuda çok sayıda panel, atölye ve teknoloji konuşmalarına sahne olan uluslararası bir etkinliktir.

Bu sene, 28-29 Eylül tarihlerinde Lizbon’da gerçekleşecek The Business Booster 2022’nin bu seneki teması: “The Race to Net-zero. Balancing Exploration and Exploitation” olacak. Ayrıca, 150’den fazla sürdürülebilir enerji startupının tek bir çatı altında toplanacağı bu iki günlük etkinlikte, diğer katılımcılarla birebir toplantı yapma ve networking imkanlarına da sahip olacaksınız.

Neden TBB’ya Katılmalısınız?

TBB, enerji sektörü profesyonelleri, yatırımcılar, enerji sektörü şirketleri ve politika yapıcılar için birçok fırsat sunuyor.

Tübitak Çerçeve Programı Seyahat Desteği:

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından Çerçeve Programı Seyahat Destek Programı altında karşılanabilecek. TÜBİTAK seyahat desteğinin sadece EIT Innoenergy üyelerine veya bu ağa üye olmayı planlayan organizasyonların başvurusuna açık olacaktır. Destek başvurusu yapmadan önce ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi ile iletişimde olmanızı rica ederiz.

Enerji Alanında Çalışan Kurumlar:

- Ürün portföyünüzü geliştirmek için en son teknoloji çözümleri keşfetme şansınız olur,

- Şirketiniz için yeni fırsatları ve iş modellerini görme ve deneyimleme imkanınız olur.

- Teknolojiler ve yenilikler dikeylere ve pazarlara göre bölümlere ayrıldığı için işinize en uygun çözümü kolayca bulabilirsiniz.

- Farklı kurumlarla ve organizasyon temsilcileriyle birebir toplantı imkanıyla birlikte, birçok ortaklık fırsatı yakalayabilirsiniz.

- Standlarda ve pilot proje sergi alanlarında Avrupa’nın enerji alanındaki en yenilikçi ürünleri tanıma ve test etme şansınız olur.

- İş kolunuzla alakalı sorunları ve zorlukları Avrupa’daki en yenilikçi startuplara sunma imkanı bulabilirsiniz.

- Ayrıca, Açık İnovasyon alanında stand açarak marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

Yatırımcılar:

- EIT InnoEnergy’nin yatırım yaptığı ve desteklediği, enerji ve temiz çevre teknolojileri alanında faaliyet gösteren 150'den fazla startupla tanışma fırsatınız olur.

- Startup ve scale-up seviyesindeki teknoloji girişimleriyle iş ağı kurma imkanınız olur.

- Standlarda ve pilot proje sergi alanlarında Avrupa’nın enerji alanındaki en yenilikçi ürünleri tanıma ve test etme şansınız olur.

- Avrupa’nın önde gelen melek yatırımcıları, VC’leri ve kurumsal yatırım şirketlerinin yanı sıra sanayi kuruluşlarıyla tanışma fırsatınız olur.

- Mevcut portföyünüzü büyütmek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Politika Yapıcılar:

- EIT InnoEnergy’nin yatırım yaptığı ve desteklediği, enerji ve temiz çevre teknolojileri alanında faaliyet gösteren 150'den fazla startupla tanışma fırsatınız olur.

- Avrupa’nın enerji alanındaki önemli politika yapıcılar, piyasa düzenleyicileri ve endüstri liderleri ile tanışma fırsatınız olur.