summer school
  26 Nisan 2023

Key Digital Technologies (KDT) Ortaklığını oluşturan Endüstri Birlikleri - AENEAS, EPoSS ve INSIDE – tarafından en az iki yıllık lisans eğitimine kaydolan ve en az bir yılı daha olan öğrencileri hedefleyen yeni bir Yaz Okulu programı başlatılmıştır. Bu kapsamda ilki 'Fascinating Electronics for a Cool World’ adıyla 20-25 Ağustos 2023 tarihlerinde Bologna/İtalya yakınlarındaki Bertinoro’da yapılacaktır. Bu program ile Avrupa Elektronik Bileşenleri ve Sistemleri topluluğundaki yeni yeteneklere ilham vermek amaçlanmaktadır.

Elektronik Bileşenler ve Sistemler sektöründe beceri gelişimini hızlandırma ve ilerletme ihtiyacına cevap veren Endüstri Birlikleri - AENEAS, EPoSS ve INSIDE - seçilen öğrencilere mevcut mikroelektronik cihazların ve öngörülen gelecekteki uygulamaların sunduğu bazı olasılıkları etkileyici dünyayı göstererek tanıtmayı amaçlamaktadırlar.

Öğrenciler için Uygunluk Kriterleri:

  • Beş günlük Yaz Okulu, seçilen öğrenciler için konaklama ve yemek dahil tamamen ücretsizdir. Yaz okulunun yapılacağı yere ulaşım masrafları, öğrenci başına toplam 500 Euro'ya kadar makbuz bazında karşılanacaktır.
  • En az iki yıllık lisans eğitimine kayıt yaptıran ve en az bir yılı daha olan öğrencilere yöneliktir.
  • AB veya asosiye ülkede bulunan bir üniversitede STEM'in (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) tüm alanlarından öğrenciler başvuru yapabilir.
  • Program İngilizce olacağından, İngilizce bilgisi gereklidir.
  • Son başvuru tarihi 25 Mayıs 2023'e uzatılmıştır!
  • Başvuran öğrenciler arasından seçim, motivasyon mektubuna, bir ila üç tavsiye mektubuna ve transkriptlere dayanacaktır.
  • Seçilen öğrenciler 15 Haziran'da duyurulacaktır.

Detaylara ve kayıt bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.