28 Ocak 2022

D-8 Teknoloji Transferi ve Değişimi Ağı (D-8 Technology Transfer and Exchange Network/TTEN) kapsamında düzenlenen Teknoloji Yatırım Toplantısı'nın (Technology Investment Meeting-TIM) dördüncüsü, 21-22 Şubat 2022 tarihlerinde Tahran, İran’da gerçekleştirilecektir.

İslam ülkelerindeki ve dünyadaki girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getiren etkinliğin amacı, girişimciler için D-8 ülkelerindeki yatırım potansiyellerini ortaya çıkarmak ve yatırımcıların doğru fikre ve doğru ekibe ulaşmalarına yardımcı olmaktır. Bunun yanında, tüm ülkelerden girişimler, yatırımcılar, özel sermaye fonu ve fon toplayıcıların katılacağı bu etkinlik yoluyla, etkin iletişim ve işbirliği ağları oluşturmak da hedeflenmektedir.

TIM-2022 etkinliğine ilişkin detaylı bilgiye tim.d8tten.org adresinden erişilebilmektedir.

D-8 TTEN Sekretaryası tarafından, söz konusu toplantıya Ülkemizden katılım sağlayacak iş insanı ve yatırımcılara belirli bir kontenjan dahilinde ücretsiz kayıt, ülke içi transfer ve konaklama imkânı sağlanabileceği bildirilmiştir. Bu çerçevede, bu imkânlardan yararlanarak Ülkemizden söz konusu etkinliğe katılım sağlamak isteyen iş insanı ve yatırımcıların 7 Şubat 2022 tarihine kadar TÜBİTAK-Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı’na uidb@tubitak.gov.tr e-posta adresi üzerinden ulaşmaları gerekmektedir.