ufuk news
  10 Eylül 2018

Digital Innovation Hubs Annual Event 201827-28 Kasım 2018'de Avrupa Komisyonu, Polonya Girişimcilik ve Teknoloji Bakanlığı ve I4MS tarafından Varşova'da düzenlenecektir.

Etkinlik, Avrupa endüstrisinin dijital dönüşümünde yer alan farklı aktörleri, şirketleri, araştırma ve teknoloji örgütlerini, Dijital İnovasyon Merkezlerini, politika yapıcıları ve AB temsilcilerini bir araya getirecektir.

2018 DIH Yıllık Etkinliği, DIH'lerin kapasitelerini güçlendirmeyi ve böylece Avrupalı şirketleri dijital dönüşümlerinde daha fazla destekleyebilmeyi amaçlamaktadır. Etkinlik ayrıca, Dijital İnovasyon Merkezleri için önemli bir rol oynayacağı planlanan Dijital Avrupa Programı için hazırlık kapsamında gerçekleşmektedir.

Etkinlik kapsamında neler var?

  • Dijital İnovasyon Merkezleri, teknolojik, inovasyon ve eğitim hizmetlerini nasıl güçlendireceklerini ve sınır ötesi işbirliğini nasıl geliştireceklerini öğrenebileceklerdir. Ayrıca başarı hikayelerini sunma ve en iyi uygulamaları paylaşma şansına da sahip olacaklardır.
  • Ulusal ve bölgesel politika yapıcılar, farklı yaklaşımlarını DIH'lerle görüşecekler, DIH'lerin varlığını ve rolünü güçlendirmek için neler yapılması gerektiğini tartışacaklardır.
  • KOBİ'ler rekabet güçlerini ve uluslararasılaşmayı ilerletmeye katkıda bulunabilecek destekleyici yapılar ve girişimler hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Aynı zamanda yatırımcıları nasıl çekeceklerini, fikirlerini ortaya koyup fon bulmayı öğreneceklerdir.
  • Araştırma ve teknoloji örgütleri, diğerlerinden edindikleri deneyimlerden tam işlevsel DIH'lerin nasıl kurulacağını öğreneceklerdir.

 

Digital Innovation Hubs 2018 hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

 

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.