ufuk news
  31 Mayıs 2021

Dijitalleşme, Kültürel Miras ve Akıllı Turizm Bilgi Günü ve Proje Pazarı 9 Haziran 2021'de düzenlenecektir.  Bu etkinlik, S3 Pilot Action on Virtual and Smart Cultural Tourism (S3 VSCT Pilot), Time Machine Organisation (TMO), ERRIN ve Thüringen Bölgesi tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir.

Etkinlik, 2021-2027 dönemi Ufuk Avrupa Programı, Küme 2 “Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar”, Avrupa Yenilik Konseyi, Tek Pazar Programı ve Bölgeler Arası Yenilik Yatırımı (I3) olmak üzere çok çeşitli AB finansman programları hakkında bilgi sağlamayı amaçlamaktadır. Etkinlikte, dijitalleşme, kültürel miras ve akıllı turizm konuları odağında Avrupa Komisyonu'nun sorumlu Genel Müdürlüklerinden gelen konuşmacılar, teklif çağrıları hakkında ilk elden bilgi vereceklerdir.

Bilgilendirme oturumunda sonra proje pazarı oturumu ile devam edilecek ve bu oturumda katılımcılar arasında Ufuk Avrupa Programı’na yapılacak başvurularda ortaklık sağlanmasına yönelik bire bir görüşmeler gerçekleştirilecektir.  

Etkinliğe kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için https://digitisation-cultural-heritage-and-smart.b2match.io/ adresini ziyaret edebilirsiniz.