Döngüsel ekonomi alanındaki araştırma ve yenilik ihtiyaçları-Anket
  27 Mart 2023

Avrupa Komisyonu'nun Döngüsel Şehirler ve Bölgeler Girişimi (CCRI) özellikle yerel ve bölgesel ölçekte döngüsel ekonomi alanındaki araştırma ve yenilik boşluklarını belirlemeye yönelik bir anket yayınlamıştır.

Anketin amacı AB şehirleri ve bölgelerinde döngüsel sistemik çözümlerin geliştirilmesini, uygulanmasını ve finanse edilmesini desteklemek için hangi alanlarda (hem teknolojik hem de teknolojik olmayan) daha fazla araştırma ve yeniliğe ihtiyaç duyulduğunu belirleyebilmek ve nihai olarak Avrupa Komisyonu'na bu hususta öneriler sunmaktır.

Ankete sunulan görüşler AB politikalarının ve ilgili girişimlerin şekillendirilmesine ve Ufuk Avrupa Programı'na ait gelecek dönem çağrılarının içeriklerinin belirlenmesine katkıda bulunacaktır. 

8 sorudan oluşan ve yaklaşık olarak 10-15 dakika süren ankete buradan ulaşabilirsiniz.  Anket 14 Nisan 2023 tarihine kadar açık kalacaktır.

Teknik veya içerikle ilgili sorularınız için lütfen şu adresle iletişime geçiniz: helpdesk@circular-cities-and-regions.eu

Daha fazla ayrıntı için CCRI web sitesindeki içeriği inceleyebilirsiniz.