29 Mayıs 2020

ECSEL JU, 2020 çağrıları için projelerde yer almak isteyen potansiyel adayları, elektronik teknolojilerin yeni tedaviler ve ilaçlar sunabilmek, temel klinik denemeler aşamasını basitleştirip hızlandırabilmek konusundaki vizyonlarınızı ifade edebilmeniz için sizleri ECSEL-IMI ortak çağrısına davet ediyor. Trials@Home - Uzaktan Merkezi Olmayan Klinik Araştırmalar için Yeni Nesil Dijital Teknolojiler (Next Generation Digital Technologies for Remote Decentralised Clinical Trials (RDCTs)) çağrısı açılmıştır.

ECSEL-IMI ortak çağrısı, uzaktan klinik araştırmalar için yeni nesil dijital teknolojilerle ilgili bilgilendirme etkinliği 18 Haziran 2020'de yapılmıştır. Etkinlik gündemi, ECSEL JU ofisinin (Soru-Cevap dahil) çağrı detayları ve ilgili proje teklif adaylarının kısa sunumlarını içermektedir.

Bilgilendirme etkinliği hakkında ve detaylı bilgi ve sunumlar için lütfen tıklayınız.

ECSEL-IMI çağrısına son başvuru tarihi 30 Eylül 2020'dir.

Konsorsiyuma Türkiye’den dahil olan Üniversite/Araştırma Merkezleri/Sanayi Kuruluşları ve KOBİ’ler; TÜBİTAK tarafından  1071 - Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Artırılmasına Yönelik Destek Programı” kurallarına uygun şekilde desteklenecek.  Uluslararası başvurunun yanı sıra ayrıca TÜBİTAK’a  7 Ekim 2020 tarihine kadar Proje Başvuru Sistemi (uidb-pbs.tubitak.gov.tr) üzerinden ECSEL Ön Başvurusunun ve elektronik imzalı halinin iletilmesi gerekmektedir. Çağrı, PBS üzerinde “Çoklu İşbirliği Destek Programları (1.AŞAMA)” başlığı altında “ECSEL -2020 -3-RIA-IMI-ECSEL Ön Başvurusu” olarak yer almaktadır.

 

ECSEL IMI Ortak Çağrısı Ulusal Basvuru süreçlerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ulusal Başvuru ve detaylar için UİDB PBS sayfasında bulunan 'Çağrılı Başvuru Programları' sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Çağrı sayfası için lütfen tıklayınız.

Çağrı ile ilgili detaylar için lütfen tıklayınız.

2020 yılı ECSEL çağrıları için lütfen tıklayınız.

Trials@home sayfası için lütfen tıklayınız.

 

Notlar:

ECSEL –IMI Ortak Çağrısı 2020 TÜBİTAK Ulusal Çağrı Takvimi:

7 Ekim 2020 : Birinci aşama ARDEB-1071 ulusal başvuru son tarihi

9 Ekim 2020 : E-İmza ile başvurunun tamamlanması için son tarih


ECSEL – IMI Ortak Çağrısı 2020 Uluslararası Çağrı Takvimi:

30 Eylül 2020 : Tek aşama başvurularının teslimi için son gün (17:00 CET)*

 

İRTİBAT NOKTALARI:

Avrupa Birliği Çerçeve Programları:

Ezgi BENER

Telefon: 0312 298 1785

Utku ÇETİN

Telefon: 0312 298 1775

E-Posta:ncpict@tubitak.gov.tr