ufuk news
  25 Haziran 2019

EFECS 2019 (Avrupa Elektronik Bileşenler ve Sistemler Forumu- European Forum for Electronic Components and Systems Forum), 19-21 Kasım 2019'da AENEAS, ARTEMIS-IA, EPoSS, ECSEL ve Avrupa Komisyonu tarafından Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenecektir. Her yıl düzenlenen uluslararası forumun bu seneki odak konusu  “Dijital Geleceğimiz” olacaktır.

EFECS 2019, Elektronik Bileşenler ve Sistemler alanında faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirerek Avrupa'daki Dijital Ekonomiyi canlandıracak işbirliklerini oluşturmaya yönelik bir ortam yaratmayı hedeflemektedir.  Bilgilendirici sunumlar, tartışma panelleri, proje pazarı faaliyetleri ve proje sergileri ile EFECS, yeni araştırmacılar ile tanışmanız, en yeni teknolojik gelişmelerinden haberdar olmanız ve yeni işbirlikleri ve Ar-Ge projeleri oluşturmanız açısından önemli bir etkinlik olacaktır.

Sunum gerçekleştirme ve poster sergileme talepleri sadece ECS Collaboration Tool (ECT) üzerinden kabul edilecektir. Proje fikirlerinizi ECT’ye yükledikten sonra, proje fikrinizi sunmak istiyorsanız talebinizi ECT üzerinden belirtmelisiniz.  Posterler ve proje sunumları ECT’de yer alan şablonlar kullanılarak hazırlanmalıdır. 

ECT, Elektronik Bileşen ve Sistemler alanı özelinde faaliyet gösteren bir işbirliği aracıdır. Proje fikriniz olmasa dahi, diğer katılımcılar ile proje fikirlerini görüşebileceğiniz, konsorsiyumlara katılabileceğiniz, ağınızı geliştirip genişletebileceğiniz ve olası iş ortakları ile iletişim kurabildiğiniz yararlı bir araçtır. 

Bu fırsatlara ek olarak Ideal-ist tarafından da katılımcılarla birebir görüşme hizmeti sağlanacaktır. Yüz yüze görüşme ayarlayabilmek için 1 Ekim 2019'a kadar "Face2Face networking website" üzerinden profilinizi oluşturmanız gerekmektedir. 1-31 Ekim arası katılımcılar yüz yüze görüşme taleplerine başlayabilirler.

EFECS 2019 hakkında detaylı bilgi ve kayıt için lütfen tıklayınız.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.