12 Eylül 2020

Avrupa Elektronik Bileşenler ve Sistemler Forumu (EFECS) bu yıl COVID-19 nedeniyle 25-26 Kasım 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecektir.  Bu etkinlik AENEAS, ARTEMIS-IA, EPoSS, ECSEL Ortak Girişimi ve Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenmektedir.  EFECS 2020, Elektronik Bileşenler ve Sistemler alanında faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirerek Avrupa'daki Dijital Ekonomiyi canlandıracak işbirliklerini oluşturmaya yönelik bir ortam yaratmayı hedeflemektedir.  Bilgilendirici sunumlar ile EFECS, yeni araştırmacılar ile tanışmanız, en yeni teknolojik gelişmelerinden haberdar olmanız ve yeni işbirlikleri ve Ar-Ge projeleri oluşturmanız açısından önemli bir etkinlik olacaktır.

Sunum gerçekleştirme ve poster sergileme talepleri sadece ECS Collaboration Tool (ECT) üzerinden kabul edilecektir. Proje fikirlerinizi ECT’ye yükledikten sonra, proje fikrinizi sunmak istiyorsanız talebinizi ECT üzerinden belirtmelisiniz.  Posterler ve proje sunumları ECT’de yer alan şablonlar kullanılarak hazırlanmalıdır. 

ECT, Elektronik Bileşen ve Sistemler alanı özelinde faaliyet gösteren bir işbirliği aracıdır. Proje fikriniz olmasa dahi, diğer katılımcılar ile proje fikirlerini görüşebileceğiniz, konsorsiyumlara katılabileceğiniz, ağınızı geliştirip genişletebileceğiniz ve olası iş ortakları ile iletişim kurabildiğiniz yararlı bir araçtır. 

EFECS 2020 hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Kayıtlar 13.10.2020 tarihinde açılacak olup buradan etkinliğe kayıt olabilirsiniz.