EIC
  09 Şubat 2022

Ufuk Avrupa Programı çağrıları kapanış tarihleri ile uyum sağlanabilmesi adına, Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na son başvuru tarihlerinin bazı çağrılar için web sayfasında belirlenmesine karar verilmiştir. Bu çerçevede, yayımlanan 2022 yılı çalışma programında çağrı kapanış tarihi 23 Mart 2022 olarak açıklanan EIC Accelerator çağrıları için destek son başvuru tarihi 18 Şubat 2022* olarak belirlenmiştir.

  • 15 Haziran 2022 kapanış tarihli çağrılar için destek son başvuru tarihi 2 Mayıs,
  • 5 Ekim 2022 kapanış tarihli çağrılar için destek son başvuru tarihi 22 Ağustos'tur.

EIC Accelerator Programı için sadece Tam Başvurular (Full Applications) desteklenecek olup Kısa Başvurular (Short Applications) desteğe konu değildir. Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na ait detaylara ulaşmak için tıklayınız.

*Bu istisna, yalnızca bahse konu EIC Accelerator çağrıları için gelecek destek başvurularının belirtilen son başvuru tarihine kadar tamamlanabilmesine yöneliktir. Bu çağrılar dışındaki tüm alanlardaki çağrılar için Koordinatörlüğü Destekleme Programı'na son başvuru tarihi çağrı kapanış tarihinden 45 gün öncesi şeklindedir. Süre kısıtı sadece aşağıdaki çağrılar için farklılaştırılmıştır: Kurumsallaşmış Avrupa Ortaklıkları çağrılarına sunulacak projeler ile iki aşamalı çağrıların ikinci aşamasına sunulacak projeler için projenin sunulacağı çağrının kapanış tarihinden itibaren 30 gün öncesine kadar başvurunun tamamlanmış olması gerekmektedir.