EIC Ekosistem Ortaklıkları ve Ortak Yatırım Destek Programı, yenilikçileri için en büyük iki zorluğu ele alarak EIC İş Hızlandırma Hizmetlerini (Business Acceleration Services – BAS),  genişletecek: EIC çağrıları yararlanıcılarının özel sektör odaklı hizmetlere ve yatırımcılara erişimini kolaylaştırma.
  26 Nisan 2022

EIC Ekosistem Ortaklıkları ve Ortak Yatırım Destek Programı, EIC Çağrıları yararlanıcıları için en büyük iki zorluğu ele alarak EIC İş Hızlandırma Hizmetlerini (Business Acceleration Services – BAS)  genişletecek: EIC çağrıları yararlanıcılarının özel sektör odaklı hizmetlere ve yatırımcılara erişimini kolaylaştırma.

 

Bu program ne sunuyor?

EIC, Ekosistem Ortaklığı ayağında Hızlandırıcılar, Kuluçka Merkezleri ile Araştırma ve Eğitim Kuruluşları gibi kilit aktörlerle yeni stratejik ortaklıklar kurarak, EIC çağrıları yararlanıcılarının EIC kaynaklarına, olanaklarına ve uzmanlığına ulaşmasında yardımcı olma amacındadır.

Ortak Yatırım ayağında ise EIC çağrıları yararlanıcılarının yatırımcılar karşısında kendilerini daha iyi ifade ederek etkileşimi artırmaları eğitilecek; yatırımcılarla en iyi eşleşmenin sağlanması için destek verilecektir.

EIC BAS, topluluğuna koçlara, mentorlara, uzmanlığa, iş ortaklarına ve eğitime erişim sağlamaktadır. Bu çağrı kapsamında oluşturulacak yeni uzman ortaklar ağı ile BAS hizmetlerinin geliştirilmesi beklenmektedir.

 

Çağrının 31 Mayıs 2022 ve 15 Temmuz 2022 olacak şekilde 2 farklı kesim tarihi bulunmaktadır.

Çağrıya ilişkin daha fazla bilgi almak için ilgili sayfadan EIC Ortaklığı için Katılım Şartları belgesini ve Sıkça Sorulan Sorular Dokümanını incelemeniz önerilir.

Ayrıca Ortaklık Çağrısına ve Ortak Yatırım Çağrısına ilişkin sayfaları da inceleyebilirsiniz.