PWT SME 13
  07 Mart 2022  - 10 Mart 2022  /   Online Event

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II' projesi, Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir.

Avrupa Komisyonu’nun 2021 yılı başında Ufuk Avrupa programını başlatmasıyla birlikte yenilikçi KOBİ'ler için 'EIC Hızlandırıcı' programı araştırma ve geliştirmeye yönelik diğer destek olarak KOBİ desteğinin önemli bir özelliği olmaya devam etmektedir.

2022 yılının Şubat ayı başında resmi olarak yürürlüğe giren Avrupa Yenilik Konseyi’nin Yıllık Çalışma Programı belgesi EIC Hızlandırıcı programı potansiyel başvurucular için temel bir kaynaktır (bkz. https://eic.ec.europa.eu/eic-work-programme-2022_en).

Ufuk 2020'de Türkiye Projesi ilk olarak sizleri 7 Mart 2022 tarihinde '2022 için EIC Hızlandırıcı Çalışma Programı – Türkiye'deki KOBİ'ler için Neler Var?' konulu bir web seminerine katılmaya davet ediyoruz. Ufuk Avrupa hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yeni EIC Çalışma Programı aracılığıyla – özellikle EIC Hızlandırıcı Programından – fonlama fırsatları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen KOBİ'lere yönelik gerçekleştirilecek bu web seminerinin devamında ise, 10 Mart 2022 tarihinde Başvuru sürecinde kullanılan üç ana başlık olan IDEATION, GO2MARKET ve DEVELOPMENT alanlarına odaklanacak bir Proje Yazma Eğitimi (Çevrimiçi) etkinliği ile eğitim serisi devam edecektir. 

Avrupa Komisyonu’na yapılacak tüm başvuruların resmi dili İngilizce olması nedeniyle her iki etkinlik de İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.

Aşağıda yer alan iki ayrı bağlantı üzerinden sırasıyla 7 Mart 2022 tarihindeki KOBİ’ler için düzenlenecek Web Seminerine ve 10 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek Proje Yazma Eğitimine (Çevrimiçi) kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

7 Mart Web Semineri

https://docs.google.com/forms/d/1FbuuierDAR-yLkTkgZZgivnrOrtLNHTW6jdwzXXbX48

10 Mart Proje Yazma Eğitimi

https://docs.google.com/forms/d/1etU85lANpNwQSqjo81YUzJ92IucTRlq4CXqskLS6DEw

*Etkinliklere katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Etkinliklerimiz ücretsizdir. Lütfen kaydınızı öncelikle ‘Google Form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştiriniz. Etkinliklerin çevrimiçi ortam bağlantı adresi (Zoom linki) etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılacaktır.

Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.