ufuk event
  16 Eylül 2021   Çevrimiçi Eğitim

8 Proje Yazma Kampı Etkinliği serisinin altıncısını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinlik, 6 Ekim 2021 çağrı kesim tarihli Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programı’na proje teklifi hazırlayan 250'den az kişiyi istihdam eden Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerden (KOBİ) katılımcıları hedeflemektedir. Etkinlik ayrıca, tam başvuru için EIC Hızlandırıcı koşullarının yorumlanmasına, uluslararası uzmanların ve diğer katılımcıların deneyimlerini paylaşmaya odaklanacaktır. Eğitimin bir parçası olarak, teklif iyileştirmeleri veya değişiklikleri kolaylaştırmak adına taslak teklifler eğitime getirilmelidir. Sizleri, 16 Eylül Perşembe günü günü Ankara Gaziosmanpaşa, Limak Ambassadore Otel’de, 09.00-
9.15 arasında kayıt ile başlayıp 17.00'de sona erecek şekilde gerçekleşen etkinliğimize davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Otel, etkinliğin düzenlenmesi ve yönetilmesinde tüm Covid önlemlerinin alınmasını sağlayacaktır. Etkinlik tamamen ücretsizdir ve Covid kısıtlamaları nedeniyle yerler oldukça sınırlıdır. Ankara dışından seyahat edenler için yardım sağlanabilmektedir.Etkinliğe katılım için buradan kayıt işleminizi en erken sürede gerçekleştirmeniz beklenmektedir. 


**Lütfen, katılımcıların maksimum 48 saat önce yapılmış negatif bir PCR testi veya iki doz aşıya dair bir kanıt sunmaları gerektiğini unutmayınız. Seyahat ve konaklama masrafları konusunda herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa lütfen buradan katılımcılara yönelik bilgilendirme notumuza (Seyahat ve Konaklama Giderleri) bakınız.


Avrupa Komisyonu'na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerekliliğinden ötürü; İngilizce olarak gerçekleşecek olan etkinlik süresince, Türkçe olarak sorularınızı yöneltebilmeniz adına Türk uzmanlar da etkinlikte yer alacaklardır.