eit-_digitalchallenge
  23 Nisan 2021

Deep-tech alanında başarılı girişimlere destek sağlayan Dijital Rekabet Yarışması (Digital Challenge) kapsamında gelişmiş, kopyalanması zor dijital altyapıya sahip ürün ve hizmetler sunan büyüme aşamasındaki girişimcilerin uluslararası bir ölçeğe erişmeleri ve olgunlaşmaları hususlarında destek verilmektedir.

2014 yılından bu yana 2500 ürünün sunulduğu program sayesinde pek çok teşebbüs uluslararası nitelik kazanmış ve altyapılarını geliştirme fırsatı bulmuştur.

Dijital Rekabet Yarışması kapsamında en başarılı yirmi başvuru sahibi; şirket temsilcileri, yatırımcılar ve uzman jüri grubunun bulunduğu bir etkinliğe davet edilecek ve bu yirmi başarılı başvuru sahibi arasından seçilecek en başarılı üç girişimci toplamda 250 bin avroluk para ödülünün yanı sıra uzman bir ekip tarafından sağlanan nitelikli bir eğitim programı ve şirketler, KOBİ'ler, araştırma enstitülerinden oluşan iki yüzden fazla sayıda üyeye sahip bir yenilik ağına katılma şansı elde edecektir.

Dijital Rekabet Yarışmasına başvuruda bulunabilmek için uluslararası piyasalara açılmak isteyen ve hızla gelişen bir teknoloji şirketi olmak, en erken on yıl önce kurulmuş olmak ve büyüme aşamasında olmak (2020 yılında minimum 300 bin avro gelir elde etmiş ya da minimum 2 milyon avro yatırım almış olmak) şartları aranmaktadır.

"Dijital Rekabet Yarışması"  çağrısı başvuruları 10 Mayıs tarihine kadar açık olup daha fazla bilgi ve başvuru için aşağıdaki web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

https://www.eitdigital.eu/challenge/

Sorularınız için: ncpeit@tubitak.gov.tr