EIT Food NPD Skills Çalıştayı
  07 Mart 2022

EIT Food NPD Skills çalıştayı düzenleyecektir. NPD Becerileri atölyesi, farklı geçmişlerden ve ülkelerden gıda profesyonellerini bir araya getirecektir. RIS ülkelerinde gıda endüstrisinde öncü ürün fikirlerinin geliştirilmesini teşvik etmeyi amaçlayan profesyonel bir karma öğrenme eğitimi sunmaktadır. Atölye, NPD sürecini desteklemek ve deneyim yoluyla öğrenmenizi sağlamak için geliştirilen araçları, teknikleri ve en iyi uygulamaları öğretmek için tasarlanmıştır.

Atölye, gıda endüstrisindeki yeni ürün geliştirmeyle ilgili çağdaş zorlukları ele alıyor. Öğretme ve öğrenmeye yenilikçi yaklaşımlara dayanır ve endüstri, üniversite ve araştırma enstitülerinden uzmanlar tarafından hazırlanır ve sunulur.

Canlı gıda işleme seansları, duyusal değerlendirmeler, video vaka çalışmaları, sanal turlar, çeşitli küresel şirketlerin ve yeni başlayanların gerçek vaka incelemelerinden içgörüler sayesinde becerilerinizi geliştirmeyi bekleyebilirsiniz. Bunun da ötesinde, NPD Skills ağ kurmak ve araştırma sonuçlarını paylaşmak için alan sunmaktadır.

NPD Becerileri atölyesi, deneyim yoluyla öğrenmek, gıda endüstrisinde çalışan profesyonellerle tanışmak ve yeni ürün geliştirme alanındaki bilgileri genişletmek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Çalıştaya katılarak yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve pazarlanmasına yönelik projeleri başlatmaya, planlamaya, yürütmeye, izlemeye ve kontrol etmeye ve ayrıca gıda endüstrisindeki yenilikleri piyasaya sunmaya hazır olabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve etkinliğe kaydolmak için tıklayınız.