14 Ekim 2019

Bu yılki etkinliğin odağı, ihtiyaç temelli sağlık inovasyonunun belirlenmesi ile hastaların ve vatandaşların yaşamlarında gerçek bir dönüşüm oluşturmak için oynaması gereken temel rolün araştırılması olacaktır.

2019 EIT Sağlık Zirvesi, ihtiyaçların doğrulanması, birlikte oluşturulması, araştırma ve geliştirme ile finansmanına kadar sağlık inovasyonunun baştan sona ele alınmasını amaçlamaktadır. EIT Health, inovasyon yolunun tüm aşamalarını temsil eden uzmanları bir araya getirerek, piyasaya girme ve benimseme sürecinde toplumsal ihtiyaçlara ve değerlere dayalı fikirlerin nasıl oluşturulacağına dair değerli bilgiler sunacaktır. Ayrıca, yenilik yolunda göz önünde bulundurulması gereken sayısız faktörün anlaşılmasını artırmak - hastalar ve vatandaşlar için gerçek değer ve etkinin tanımlanması, değişen ihtiyaçların anlaşılması ve gerçekten önemli olan şeylerin tanımlanması- konusunda çalışılacaktır.

Daha fazla bilgi için; EIT Sağlık İletişim Müdürü Sabine Schumann ile iletişime geçebilirsiniz (mailto:sabine.schumann@eithealth.eu)

Her türlü sorunuzu ncpwidening@tubitak.gov.tr adresine iletebilirsiniz.